Hellurei vaan, täällä kirjoittelee Mona!

Hullaannuin kalenterimeninkeihin reilu kuukausi sitten. Olin menossa ihanalle Vihkokaupalle ostamaan vihkoa bullet journalia varten, jolloin kuulin Sandylta planneroinnista, kalenterituunauksesta ja että Tampereella järjestetään jopa miittejä tähän liittyen. Mää olin niin myyty! Sandy laittoi minulle samalla sekunnilla tilaukseen Color Crush A5 Fuchsia kitin. Liityin Kalenterimanian fb-ryhmään ja ahmin kaiken tiedon googlesta sekä muista mahdollisista kotimaisista ja ulkomaisista Facebook-ryhmistä. Se oli menoa sitten!
Muutaman päivän sisällä huomasin osallistuvani tulevaan miittiin. Apua tuntemattomia ihmisiä, mitä mää oikein teen?! Eihän mulla edes ole mitään muuta vielä, kuin tämä alkuvaiheessa oleva bujo eikä sekään mikään mahtava ole. Noh, osallistuin kuitenkin ja voin lämmöllä suositella kaikkia aloittelijoitakin vaan lähtemään mukaan! Pääsee tutustumaan muihin kalenterihörhöihin 😉

Pidimme miitin joulukuun puolessa välissä Se Hämeenpuiston Vihkokaupalla. Osallistujia mahtui pöytien ääreen kahdeksan tuunaajaa + tietenkin ihana Sandy, joka keitti halukkaille kahvia ja teetä, sekä muutama vieras toi myös herkkuja mukanaan kaikille. Eli oli aika mukiinmenevät kestit! Puheensorinaa ja kalenterisivujen kohinaa oli mukava kuunnella, eikä tuntunut hetkeäkään ulkopuoliselta, päinvastoin tunsi kuuluvansa just siihen porukkaan aivan hyvin.

Oli siellä tietysti myös paljon ihmeteltävää erilaisten kalenterien muodossa. Löytyi mm. Kikki.K, Prima Frank Garcia A5, Happy Planner, Carpe Diem A5, suomalainen Mine Life Planner, Color Crush TN, Chic Sparrow TN, Papaya sekä pari bujoa Leuchtturmissa. Jokaiselle siis jotakin ja moneen eri makuun. Oli myös ihana päästä hypistelemään kaikkia kalentereita, varsinkin näin aloittelijana, kun mahdollisuuksia on niin mielettömästi, oli sitten kyse kansista tai sisällöstä ja tuunauksista.

Suosittelen kaikille tutustumista muihinkin manialaisiin ja, jos vain on tilaa, lähtekää ihmeessä mukaan miittailemaan. Facebookista löytyy jo monelle paikkakunnalle omat kalenterimiittiryhmät, joten sinne vaan liittymään rohkeasti!

Teksti ja kuvat: Mona Koivula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *