dsc_0786

Ne, jotka tuntevat minut, tietävät, että rakastan tubettajia. Minä katson heidän videoita joka päivä. Videoiden teemat pyörivät laidasta laitaan. Katson paljon kalenterivideoita (totta kai!), muotia, kauneutta ja ihan päivittäisiä ´my day´ videoita.

Mikä kirja?
The Pointless Book. Itse super suositun britti tubettajan Alfie Deyesin kirja. Mutta ei mikään perinteinen kirja! Kirja on täynnä satunnaisia tehtäviä ja juttuja origamin tekemisestä ja siihen että tuntemattoman pitäisi piirtää sinut. Ikävystyminen varmasti häviää tämän kirjan avulla. Ei ole väärää tai oikeaa tapaa täyttää tätä kirjaa. Ainoa ohje on, että ÄLÄ täytä kirjaa sivujärjestyksessä. Ole hyvä ja anna vaan mennä!

dsc_0797 picmonkey-image dsc_0794 dsc_0791

On tullut aika levittää positiivisuutta! Napataan mukaan kyniä, suljetaan silmät, ja valitse sivu.

dsc_0796

Ikävystyminen on katoamassa!

Krista

2 comments on “The Pointless Book | Alfie Deyes”

  1. Hehee, vanha tuttu kirja. Poikani hankki tämän Lontoosta kevättalvella 2015 :). Alfie on videoillaan ihanan sympaattinen, niin kuin on Zoellakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *