Aloitetaan siitä, että olen mania-aikani tehnyt tosi hyviä ostoksia! Kuinka niistä voisi valita vain yhtä? Hankalaksihan tämä meni. Joten päädyin lopulta ehkä ei niinkään kovinkaan yllättävästi Papermaten Ink Joy Gel -kyniin. Joo, niistä tuli postaus vasta vähän aikaa sitten, mutta olen tosissani. Olen vaan niin supertyytyväinen näihin kyniin. Tämä oli todella tiukka kisa Polaroid Zip-tulostimen ja Carpe Diem The Reset Girl Ballerina-kalenterin välillä. Ballerinaa en ostanut itse vaan sain lahjana, joten karsin sen pois ja päädyin näihin kyniin jopa tulostimen ylitse.
Olen vaan niin kynäfriikki, että en voinut olla valitsematta näitä parhaaksi ostoksekseni. Näitä kyniähän saa siis Heidin Korttipajasta ja suosittelen oikeasti kokeilemaan!

 

~Allu

***

 

Tämä ei oikeasti ollut edes vaikea valinta. Voittajaksi nousi kirkkaasti Color Crushin personal –kokoinen valkokantinen kalenteri. Se nyt vaan on niin ihana. Aivan ihana. Liian ihana. Minunhan ei alun perin pitänyt tilata Color Crushia ollenkaan, olin kyllä huomannut, että porukka paljon niitä omisti, mutta minuun eivät kolahtaneet kansien värit. Ei yksiväriset, ei raidalliset… Kunnes tuli päivä, jolloin kaverini kertoi, että niitä saa myös ihan vaikkapa valkoisena. Silloin kolahti! Pakko saada valkoinen personal –kokoinen Color Crush! Ihan pakko! Ja niin siinä sitten kävi, marssin Klemmarikellariin ja ostin sellaisen. Siitä asti se on ollut silmäteräni, ja ehdottomasti parhain ostokseni ikinä! Minä ja Color Crush olemme olleet yhdessä pian jo vuoden. Vahvana kakkosena on sitten Nunucon kalenterini. Sekin oli rakkautta ensi silmäyksellä, ja kalenteri tulikin tietoisuuteeni ihan vahingossa selatessani Kalenterimanian sivuja. Minä, Color Crush ja Nunuco olemme erottomattomat.

-Heidi-

***

Olipas supervaikeaa valita omaa lemppariostostaan! Niin monia ihania ostoksia on kuitenkin kerennyt manioissaan tehdä – teippejä, pl-kortteja, tarroja, washeja, pari kalenteria.. Lopulta päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että kyllä tämä uusin tulokas on eniten saanut silittelyjä ja ihailuja minulta osakseen. Kyseessä on siis Chic Companylta hankittu Color Crush Travellers Notebook mintun värisenä! Kannen väri on vain niin täydellisen söpön ja hemperän sävyinen. Sisäkansien taskut ovat omiin tarpeisiini jokseenkin täydelliset, ja ikkunatasku oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kokonaisuutena vain yksinkertaisesti niin ihana! Vaikka uskoni plannerpeaceen onki aika huteralla pohjalla, on tämä aikalailla minulle täydellinen Travellers Notebook-yksilö ♥

 

♥, Inka

***

Tää oli kyl niin supervaikea päätös. Kun on ollut kalenterimaanikko jo melkein vuoden niin varastoto on kasvaneet yhdestä pienestä laatikosta kokonaiseen työpöytään ja moneen laatikkoon. Valitsin tuotteeksi sellaisen josta olen saanut irti monesti ja tulen vielä monesti hyötymään tästä tuotteesta. Valintani on Flow Book, jonka sain lahjaksi mieheltäni ihan maanikko-aikai alkupuolella. Tämä kirja on aarre. Täynnä tarroja, erilaisia papereita, kortteja, bannereita ja pahveja. Mahtavia juttuja! Jos olen ymmärtänyt oikein, tälläinen kirja tulee ainakin kerran vuodessa (keväisin). Samantapaisen kirjan näin syksylläkin kaupassa, mutta se oli paljon ohkaisempi ja silti saman hintainen (jäi kauppaan). Mutta kevään FlowBookkia odotan. Jospa mieheni ostaisi sen taas synttärilahjaksi.

-Krista

***

Vaikean valinnan edessä, sillä hyviä ostoksia on ollut paljon. Silti en pysty, taikka kykene valitsemaan vain yhtä ainoaa. Kuitenkin yhdistävänä tekijänä on se, että kaikki ovat saman valmistajan. Kyllä. Kaksin kappalein Color Crush a5-kokoista kalenteria ja yksi Color Crush traveler’s Notebook. Yksinkertaisuudessaan rakastuin Webster’s Pagesin plannereihin. Ne ovat laadukkaita, kauniita ja ominaisuuksiltaan juuri sellaisia kuin minun unelmakalenterini olisi. Jos näistä pitäisi valita yksi aino suosikki, yksi hieman ylitse muiden on tuo ihana, täydellinen Cc a5 valkoisena!

 

-Mira

ps. Traveler’s Notebook: Se Hämeenpuiston Vihkokauppa, Color Crush a5 Natural: Heidin Korttipaja. Valkoinen Cc a5 on tilattu ulkomailta.

***

Arvoin hetken että onko Carpe Diem ollut tähän astisista ostoksistani paras, mutta lopulta tulin siihen tulokseen että vaikka se onkin osa jokapäiväistä elämääni, niin paras ostos on silti Heidi Swappin Memory Plannerini. Miksi? Alunperin ostin Swappin jokapäiväiseen käyttöön, arkikalenteriksi siis. Nopeasti kuitenkin totesin että vaakaviikot eivät sovi minulle. Memory Planner on muutenkin nimensä mukaisesti soveliaampi ihan muistojen keruuseen. Vuoden alusta aloin kerätä sinne muistoja Mannalle. Lyhyitä lauseita arjestamme, mitä olemme tehneet, miten hän on kehittynyt ja sen sellaista. Jos jossain vaiheessa saan hankittua polaroid zipin tai vastaavan tulostimen lisään mukaan myös kuvia. Tällä hetkellä muistot ovat vain lauseita ja tarroja. Toivon että tästä on iloa Mannalle tulevina vuosina. Jos ei muuta, niin se on konkreettinen muistutus siitä että äiti on ihan hörhö. Tällä haluan muistuttaa myös kaikkia että kalentereita, olivat ne sitten Carpe Diemin, Prima Plannereita tai vaikka Ajaston Doodle niin niitä voi käyttää monella eri tavalla. Ajattele laatikon ulkopuolella.

-Mirppu

ps. Heidi Swapp on ostettu Klemmarikellarista, kuten tarratkin. Kynä taas on Chic Companyltä.

***

Kalenterimaniaan liityttyäni olen ehtinyt ostamaan jo vaikka minkälaisia tarroja, washeja, kyniä, kortteja sekä tietenkin erilaisia kalentereita. Kuitenkin paras kalenterituunaukseen liittyvä ostokseni on kalenteripussukka, jossa kaikkein tärkeimmät tarrat, washit ja kynät on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla. Tiesin heti pussukan nähdessäni, mihin tarkoitukseen tulen sitä käyttämään ja siinä tehtävässä se on uskollisesti minua palvellut. Parasta pussukassa on se, että se on muovinen ja täten helposti puhdistettavissa aina tarpeen vaatiessa. Valitettavasti täsmälleen samanlaista ei Suomesta saa, sillä olen ostanut tämän aikanaan ulkomailta.

Piia

***

Koska en osaa päättää kalentereistani parasta, on paras ostokseni S-marketista ostamani stabiloiden tyyliset kynät.

Ostin nämä jo keväällä, ja ovat kestäneet hyvin. Nämä ovat vieläkin aktiivisessa käytössä, ja osa kulkee aina kalenterin mukana. Minulla oli alunperin kirjakaupasta ostetut stabilot, mutta suurin osa niistä hävisi ensimmäisten viikkojen aikana. Epäilen että lapsillani on ollut osuutta asiaan… Kerran sitten kauppareissulla lähikaupassa eksyin katsomaan suppeaa askarteluhyllyä ja huomasin nämä kynät siellä. Kynäpaketti oli n.5€ joten paketti lähti mukaani. Yllätyin näiden laadusta. Mukavan ohut kärki ja hyvät värit.

Kun näistä joskus aika jättää, ostan luultavasti uuden paketin samoja kyniä.

Sanna

***

Ykkösostoksena voisin tietenkin pitää tuota rakasta kalenteriani, sillä eihän ilman sitä olisi mitään mitä tuunata. Mutta vaikka se suurta rakkautta onkin, niin nostan tähän lemppariostokseksi nyt kaikki nuo kynät mitä tuli Hong Kongista ostettua. Varsinkin Mujista ostetut kynät ovat täyttä rakkautta. Osa kynistä on todella ohuita, osa taas hieman paksumpia, mutta kaikkia yhdistää se, että niillä on aivan super helppo kirjoittaa kalenteriin. Ne liukuvat täydellisesti paperilla, eivätkä tahraa vaikka mikä olisi! Mujin kynien lisäksi Sarasa- merkkiset kynät yllättivät. Ostin niitä paketillisen melko hempeissä väreissä, olisikohan sen paketin nimi ollut jokin pastelliväreihin liittyvä. Terä on hieman paksumpi kuin Mujin kynissä, mutta värit ovat niin ihania ja ne liukuvat ja toimivat aivan yhtä hyvin kun Mujinkin kynät!

Tiia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *