Kalenterimanian Facebook-ryhmässä kysellään usein, miten aloittaa kalenterin tuunaaminen. Siitä lähti ajatus tähän blogipostaukseen. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Chic Companyn kanssa ja esittelen tässä samalla uusimman kalenterini eli Heidi Swappin Memory Plannerin. 

Ihan ensimmäiseksi klikkaa itsesi Chic Companyn nettisivuille ja valitse sieltä ostoskoriin mieleisesi kalenteri Kit. Itse valitsin Heidi Swappin Memory Planner Kitin personal-kokoisena, koska haluan kuljettaa sitä aina mukanani. Toki kalenterituunaukseen käy mikä tahansa kalenteri, mutta kitin valinta helpottaa alkuun, sillä planner kit sisältää käytännössä, kyniä lukuunottamatta, kaiken mitä vasta-alkaja tarvitsee kalenterituunauksessa, eli tarroja, washeja ym. 

Pakkaus sisältää:

  • 1 kalenterin
  • 12 kuukausijakajaa
  • 777 kirkasta numerotarraa
  • 12 washitarraa
  • 1 pienen muistilehtiön
  • 4 klemmaria
  • 12 korttia

Kalenterin tilattuasi alkaa kaikista pahin vaihe, nimittäin postipaketin kuumeinen odottaminen. Onneksi palvelu pelaa ja paketti löytää luoksesi parissa päivässä. Saatuasi paketin auki, vedä syvään henkeä ja nauti vielä pikkuhetki ihan rauhassa kauniista silkkipaperissa olevasta paketistasi. Kun kärsimättömyys kasvaa liian suureksi, avaa paketti, ota kalenteri käteesi ja silittele sitä hellästi. 

Nyt olet valmis varsinaiseen kalenterin tuunaukseen. Joten aloitetaan… 

Heidi Swappin kalenterisivut ovat päiväämättömät, joten voit aloittaa sen milloin tahansa vuoden aikana, eikä kuukausia kulu hukkaan kuten valmiiksi päivätyissä kalentereissa kävisi kesken vuotta aloittaessa. Mikäli et aloita kalenteriasi vuoden alusta, voit järjestää kuukausivälilehdet ja kalenterisivut haluamaasi järjestykseen kalenteriin. Tämän jälkeen voit numeroida päivät. Kitin mukana tulee kahdenkokoisia numerotarroja. Valitsin itse pienemmät tarrat kuukausinäkymään ja suuremmat numerotarrat viikkonäkymään. Mikäänhän ei tietenkään estä kirjoittamasta päivien numeroita itse kalenteriin.  

Kalenterisivut voit koristella haluamallasi tavalla joko kitistä löytyvillä tarroilla ja kirjanmerkeillä tai sitten erikseen hankkimillasi tarroilla ja teipeillä. Tyyli on vapaa. Itse tykkään yleensä kirjata kalenteriin ensin kaikki menot ja sen jälkeen vasta koristella, mutta nämä ovat makuasioita. Nauti kauniisti koristellusta kalenteristasi ja mikäli tahdot, voit jakaa kuvia kalenteristasi Kalenterimanian Facebook-sivulla. Alla minun koristelema aukeama.

Heidi Swappin kalentereihin voi hankkia erilaisia lisäosia. Tuossa allaolevassa kuvassa on Heidi Swappin glitterkirjaimia ja -rei’ittäjän reikien vahviketarroja sekä To Do-listoja. Itse ihastuin ihan hirveästi erityisesti tuohon kultaiseen sydänwashiin. Se vaan on niin ihana!

Kalenterimanian Facebook-sivulta löytyy lisää tietoa, vinkkejä ja ideoita kalenterituunaukseen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan porukkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *