Kalenterimanian myötä olen saanut tutustua upeisiin tyyppeihin. Tiedän että olen tätä useasti hehkuttanut, mutta se on niin iso osa Kalenterimaniaa, että mielestäni sitä ei vaan voi tuoda liikaa esiin. Osa näistä ihmisistä on yrittäjiä ja koska teemme heidän kanssaan yhteistyötä tarkoittaa se, että olen osan kanssa hyvin, hyvin paljon tekemisissä. Muutamasta yrittäjästä on tullut ihan oikeita ystäviä minulle, enkä voisi olla kiitollisempi Kalenterimanialle siitä. Yksi tavallan hyvä, tavallaan huono puoli on se, että nämä yrittäjät ovat oppineet tuntemaan tyylini ja makuni erittäin hyvin. Se tarkoittaa myös sitä, että kun markkinoille tulee minua kiinnostavia uutuuksia joku heistä aivan varmasti linkkaa sen minulle.

My Prima Plannerin tuotteet ovat yksi tällainen kokonaisuus, varsinainen kaninkolo johon hyppäsin Chic Companyn Omziinin kanssa. Omziin tiesi kuulemma heti, kun näki Frank Garcian tuotteet, että ne ovat kuin minulle suunniteltuja, joten kiitoksena yhteistyöstä sain Frankin suunnitteleman kalenterin itselleni. Tässä postauksessa esitelty kalenteri on siis saatu yhteistyönä, mutta lisähärpäkkeet olen itse maksanut. Ja niitähän sitten on laidasta laitaan. Jos voisin niin vuoraisin kotimme Prima Marketingin tuotteilla. Varsinkin Frank Garcian tuotteet hehkuvat ylellisyyttä, ovat kauniita ja mikä tärkeintä: ne ovat äärettömän laadukkaita.

Frank Garcia Planner on kullanhohtoinen, väriä taidetaan kutsua shampanjaksi. Metallit ovat ruusukultaiset, väri josta en vielä vuosi sitten pahemmin välittänyt. Tämä on kuusirenkainen kalenteri ja rei`itys on vanha tuttu ja sopii yhteen käytännössä kaikkien muidenkin kuusi renkaisten kanssa. Yksityiskohdat ovat minttuiset ja itse paperi on kerman värinen. Ei siis puhtaan valkoinen, vaikka joissain kuvissa se siltä näyttääkin. Kalenteri on A5-kokoinen, hyvin samaa kokoluokkaa Carpe Diemin ja Color Crushin kanssa. Kansissa on taskuja edessä ja takana, aluksi ajattelin että jään kaipaamaan kuvataskua, mutta käytössä olen huomannut etten oikeasti jäänytkään. Taakse saa isoon taskuun esimerkiksi vihon, tai lehtiön. Itse jemmaan takataskuihin kuitenkin laskuja ja muita muistettavia asioita. Etutaskut täytän tarroilla ja koristeilla.

Kalenteri on päiväämätön ja viikkoaukeama alkaa maanantaista. Edelleen jaksan ihmetellä miksi useimmat jenkkivalmisteiset kalenterit aloittavat kuukausiaukeamansa aina sunnuntaista? Jossain Happy Planner-teemaisessa jenkkiryhmässä tästä aiheesta oli puhettakin ja enemmistö tuntui olevan sitä mieltä että maanantai olisi parempi. Perusaukeamien lisäksi Frank Garcia Plannerissa on joka kuukaudelle omat tavoitteet eli Monthly Goals-sivu johon voi listata tavoitteet koskien ystäviä ja perhettä, sinua itseäsi, hauskanpitoa ja ”seikkailuja”, terveyttä, uraa ja rakkautta. Tämä on oikeasti tosi kiva sivu, sillä sen äärelle tulee pysähdyttyä ja mietittyä omaa elämää. Tämän sivun lisäksi arvostan erityisen paljon Meal Planning sivuja. Joka kuun lopussa on siis sivut joihin voi kirjata päivittäiset suunnitelmat aamupalalle, lounaalle, päivälliselle ja iltapalalle. Koska teen isoimmat ostokset kerran kuussa ovat nämä sivut minulle TODELLA tärkeitä.

Välilehdet ovat valkoiset ja niissä on kultafolioituja inspiraatiolausahduksia koristeina. Vaikka rakastankin inspiraatiolauseita niin ”Put your positive pants on” ei ole edes minun makuuni joten päädyin päällystämään osan välilehdistä uudestaan. Muutaman päällystin kuitenkin vain kuultopaperilla, sainpahan jotain persoonallista mukaan myös! Kaiken kaikkiaan on pakko sanoa että Prima vei ykköskalenterini paikan Carpe Diemiltä. En mahda mitään sille että olen harakka. Iso plussa on myös kannen kaksi nappinen kiinnitys. Kaksi nappia takaa sen, että kun kalenteri paisuu ja paisuu saan sen silti kiinni!

Kaikki Priman lisätuotteet ovat IHANIA, nämä olen hankkinut kalenterini kaveriksi Chic Companyltä:

  • Washit, näistä on nopeasti muodostunut lemppariwashini. Tykkään erityisesti tuosta tekstiwashista.
  • Leimat (Linkki vie Prima Marketingin sivuille, koska Chiciltä oli tuote loppu tekstiä kirjoittaessa)
  • Reiänvahvikkeet
  • Tarrat, (linkki vie Prima Marketingin sivuille) itseasiassa tilasin saman setin kaksin kappalein. Asia jota en ole ikinä ennen tehnyt, oli pakko koska ovat niin kivoja!
  • Shaker, make stuff happen (linkki vie Prima Marketingin sivuille. Saatavilla olevat vaihtoehdot tässä ja tässä)
  • PomPom (näitä saa myös mintun värisinä)
  • Listat (näistä luovutin muuten nuo meal planning osiot Sannalle, koska en itse niitä tarvinnut)
  • Magneettiset rusetit (itse käytän näitä lähinnä somisteina kuvissa)
  • Kuoret, näistä syytän Instagramia joka on pulloon inspiroivia kuvia. Katsotaan saanko mitään itse aikaan…

Jäikö teille jotain kysyttävää mieleen? Priman tuotteita voi tosiaan ostaa ja tilata Chic Companyn kautta ja Omziin auttaa varmasti mielellään valikoiman kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *