Osa ehkä muistaakin nähneensä ryhmässä videon tämän kalenterin unboxaamisesta sen saapuessa paketissaan luokseni Chic Companylta. Ja jos nyt lyö tyhjää että apua mikä video, niin ei hätää! Tästä linkistä näet kyseisen videon Kalenterimanian youtube-kanavalta!

Nyt on kuitenkin aika näyttää mitä on tapahtunut sen jälkeen, kun videon kuvaaminen päättyi, elikkäs miten Swappi on osoittautunut toimimaan käytössä. Itsellänihän kyseinen kalenteri tuli niin sanotuksi hyvinvointi-kalenteriksi, eli olen koonnut yksien kansien väliin ylös niin fyysiseen kuin psyykkisempäänkin hyvinvointiin liittyviä asioita. Esimerkiksi siis painon ja päivittäisten askelten seurantaa, ruokapäiväkirjaa, muistiinpanoja salitreeneistä, positiivisa ajatuksia ja huomioita omasta jaksamisesta.

Säilytän ja täytän tätä kalenteria vain kotona, ja tämä on yksi syy siihen, että taskut ovat jääneet melko tyhjiksi. Ei vain ole tarvetta samallalailla extra-klipseille, klemmareille tai muistilapuille, kuin mukana edes satunnaisesti kulkevien kalentereiden kanssa. Mutta tokihan silti on jotain pientä täytynyt koristeeksi laitella, ei kai sitä nyt voinut taskuraukkoja täysin tyhjiksi jättää!

Ennen jokaista kuukausinäkymä-aukeamaa on tälläinen sivu kuukauden to do-listaa, tavoitteita tai muita vastaavia varten. Kätevä!

Yllä olevasta kuvasta näette, millaiset kuukausiaukeamat ovat! Tammikuun aukeamaan löysi tiensä koristeluun mustaa ja kultaa. Lähinnä washeja, mutta on siellä tarrakin! En ole oikeastaan koskaan osanut kaivata kuukausinäkymiä kalentereihini, enkä tiennyt mitä tälle tekisin – koristelun lisäksi siis. Päädyin merkkaamaan ne pari menoa, jotka jo varmaksi tiesin – Taavan miitin sekä pikkuveljeni syntymäpäivän. Voi olla, että jatkossa koitan käyttää tätä aukeamaa kotitreenien suunnitteluun, ja katsoa saisinko pidettyä kiinni ennakkoon päätetyistä treenipäivistä. Nyt kun tuppaa liikunta mystisesti siirtymään huomiselle – melkein joka päivä.

Viikkonäkymä on vaakasuuntainen, päivät maanantaista torstaihin vasemmalla, ja perjantai – sunnuntai oikealla puolella aukeamaa. Rakastan tuota sivujen sisäreunan mustaa pienipilkkuista raitaa ♥ Kirjaan viivoitettuun kohtaan ylös jos päivässä on ollut jotain erikoisempaa, tai jos esimerkiksi kuntosalilla on tullut jokin onnistumisen elämys 🙂 Tyhjälle puolelle puolestaan pidän ruokapäiväkirjaa. Steps-tarroihin (nämä ovat Mambin Planner Basics-nimisestä isosta tarrapakkauksesta) kirjaan ylös päivittäisiä askelmääriä, ja lisäksi seuraan päivittäistä juotujen kahvikuppien määrää. Olen kirjoittanut nyt Swappiin koon 0,05 Pigma micronilla, ja saanut sillä ihan kivasti tekstiä mahtumaan ruutuihin! Jos omaa kovin ison käsialan, ei kyllä saa montaa asiaa seurattua tällä tavalla samaanaikaan juoksevasti viikkosivuilla.. mutta silloin voisi miettiä vaikka ruokapäiväkirjalle omaa vihkoa, tai sen kokonaan pois jättämistä.. niin tai näin, näin juuri minä siis Swappiani käytän! Kieltämättä olen ollut tähän kovin tyytyväinen, ja toisenkin Swappin hankkiminen kutkuttelee ajatuksissa. Päivittäin mukana kulkevaksi en kaikesta ihanuudestaan huolimatta osaa kuitenkaan ajatella ostavani Heidi Swapp Memory Planneria, sillä neppari(tai vastaava)kiinnitys puuttuu. Mutta kotikäyttöön on tämä aivan mahtava!

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *