Mikä minua inspiroi?

Inspiraatio tulee ja inspiraatio menee! Miettiessäni mikä juuri minua inspiroi – pääni löi hyvin hyvin tyhjää. Mielessä vilisi tuhat asiaa, mutten saanut oikein mistään ajatuksesta kiinni. Muistin, että aika pitkälti olen nyt koristellut vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan. Ne ovat antaneet minulle suurimman kipinän, toteuttamiseen ei tarvitakaan kuin sitten niitä omia varastoja, jotka ovat karttuneet vähän shoppailemalla sekä Happy Mail-ringin ansiosta.

Ensimmäisenä luonnollisesti mieleen tulivat joulu ja talvi. Rakastuin viime syksynä ajatukseen, että kalenterin avatessa väriteemasta tai koristeista näkee mitä vuodenaikaa eletään. Mitkä ovat ne värit ja asiat mitkä kukin vuodenaika minulle tuo mieleen. Syksyllä ajatus lähti vaahteranlehdistä ja murretuista syksyn sävyistä.

Pian siirrymme kevääseen, ja hyvin usein keväisin kaipaan itse raikkaita, hempeitäkin värejä.

Kesäisin luonnon vehreys saa minut kaipaamaan sitä väriä myös kalenterin sisuksiin.

Vuodenajat inspiroivat paljonkin, mutta silti minulla on ne omat kotkotukseni, joiden mukaan hyvin usein koristelutkin menevät. Muutama vuosi sitten minulla oli ns. Pinkki kausi, jolloin kaikki vaaleanpunainen/pinkki sai aikaan OOH-hihkaisun. Tätä seurasi limenvihreä kausi, jolloin jokainen limenvihreä asia sai minut hyppimään riemusta.

Nyt on selkeästi menossa valkoinen + kulta/hopea-kausi, joka näkyy kalenterissa koristeluissa, sisustuksessa… Koko elämässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *