Joulukuussa joukko maanikoita kokoontui Keravalaiseen La Boutiq Hair Cafe Konditoriaan kahvilan puolelle, pitkään varattuun pöytään. Kahvila oli kauniisti sisustettu, ja ihana tunnelmaltaan. Mikäs muukaan tunnelma olisi sopinut kalenterimanian miitille! Alkuun nautittiin kahvia, ja suolaisia purtavia, ja odoteltiin kaikkia osallistujia saapuvaksi. Kauaa ei tarvinnutkaan odotella, kun pöydän ympärillä olikin jo täyttä, ja tasaisesti rönsyilevä puheensorina alkoi täyttää tilaa. Kukaan ei oikeastaan tainnut jäädä tuppisuuksi, vaan juttu kulki mukavasti kalenteriaddiktien kesken. Menikin hetki ennen kuin muistettiin että pieni nimikierros voisi olla paikallaan! Esiteltiin itsemme, ja juttu jatkui. Olimme valmistelleet myös pienehkön arvonnan miittiin. Voittaja ratkaistiin Kristan osallistujille tekemillä pl-korteilla, joissa oli jokaisessa oma numeronsa. Voittaja sai mm. pienen söpön vihkon, ja tekstaukseen tarkoitetut kynät. 🙂

Koko miittipäivä tuntui kuin sujahtavan ohi, niin kuin silloin on tapana kun on hauskaa! Kiitos teille kaikille osallistujille joiden ansiota tämä oli! Pian huomasimme, että kello alkoi lähennellä neljää, eli miitin sovittua loppumisajankohtaa. Ehdimme pulinointien ja pienten tuunausten lomassa myös kuitenkin nauttimaan kahvilan herkkuja (itse en meinaa päästä yli siitä porkkanakakusta, se oli niiiin hyvää), vaihtelemaan tarpeettomia kalenteritavaroita sekä washisampleja, ja kuvaamaan pätkän live-videota facebookin puolelle myös paikalle pääsemättömien iloksi! Ja mitäpä olisi kalenterimiitti ilman kalentereita? Jo perinteeksi muodostunut kalentereiden yhteiskuva otettiin myös ♥

Osan porukasta kanssa piipahdimme vielä miitin lopuksi suomalisessa kirjakaupassa ihmettelemässä valikoimaa. Oli varmaan aika näky, kun useamman maanikon lauma hipelöi eri tavaroita niitä toisilleen esitellen 😀

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *