Tämä on kaikista kalentereistani se, jonka ostamista pohdin, harkitsin ja venytin kaikista pisimpään. Pari kertaa se jo olikin loppu joka paikasta, ja sitten taas uudelleen varastoissa ja loppu ja.. Ymmärrätte varmaan pointin. Lopulta en enää voinut vastustaa kiusausta, kun Chic Companyn sivuilla tätä jälleen kerran kuolatessani huomasin varaston saldona olevan 1kpl! Se olisi minun, hitsi vieköön! Ja parin päivän päästä olikin tämä kaunokainen luonani, enkä kadu hetkeäkään sitä että ostopäätöksen tein.

Jokaisessa Websters Pagesin Traveler’s Notebookissa on sulkemiskuminauhassa tagi, jossa on jokin painatus. Itse tykkään tästä Websters Pagesin tagi-ratkaisusta todella paljon, mutta tiedän että tämä on asia joka jakaa mielipiteitä. Itseäni miellyttää tagissa ulkonäön lisäksi käytännöllisyys, sillä siitä on helppo pitää kiinni avatessa ja sulkiessa kuminauhaa kansien ympärille. Tässä mintun värisessä mallissa on tagissa teksti ”Planner girl”. Ei voisi teksti paremmin osua oikeaan, hah!

Sisukset ovat valkoiset, ja vuorikankaassa on söpöjä kullan värisiä pilkkuja ♥ Sisus on lähes yhtä tärkeä itselleni kuin kannetkin, joten olen superiloinen siitä, että tässä värissä kohtaa myös sisäpuoli väri- ja kuosimieltymykseni! Etukannessa on reilusti taskuja, ja yksi suosikkijutuistani; ikkunallinen tasku! Tämän kuvan ottamisen jälkeen olen vaihtanut kukkaprintin kuvaan miehen veljenpojista. Nyt kaksi rakasta nappisilmää hymyilevät minulle aina kun avaan travelers notebookkini kannen! Lisäksi taskuihin on hillottu postimerkkejä, laastereita, klemmareita, ja taitaa siellä olla jo ohi menneen Leimailutaivaan mainoslappunenkin!

Webstersin travelers notebookeissa on paikka neljälle vihkolle, tai siis neljä kuminauhaa. Tähänhän on olemassa kikkoja, joilla virittää yhteen nauhaan useampiakin vihkoja! Itse olen laittanut kansiin 5 vihkoa, eli yhdessä kumpparissa on tuplat. Tämä on onnistunut niin, että olen ensin yhdistänyt 2 vihkoa toisiinsa kuminauhalla keskikohdistaan, ja sitten pujottanut ne paikalleen niin, että kiinteä kuminauha jää kahden vihkon väliin.

Mitkä vihkot minulla sitten löytyy kansien välistä?

  • Daily. Vuoden vaihteessa valmistelin yhden vihkon päivittäiseen käyttöön. Tein viikkonäkymät ajalle Tammikuu-Maaliskuu. Sittemmin on tämä vihko jäänyt hieman ylimääräiseksi, sillä päivittäisessä käytössä on tällä hetkellä eri kalenteri. Loppuun asti kuitenkin olen silti tätä täyttänyt ja käyttänyt! Tämän päivän jälkeen on tämä vihko täynnä, ja palvellut tehtävänsä loppuun.
  • Listat. Listoja, listoja, listoja! En ole onnistunut osallistumaan kertaakaan #listersgottalist-haasteeseen niin että olisin oikeasti tehnyt kaikki haasteen aiheet listoiksi. Mutta ne jotka toteutan, toteutan tänne! Samoin kuin ihan ominpäinkin keksityt listaukset.
  • Herpit. Meillä asustaa neljä käärmettä, jotka kaikki syövät eri väliajoin. Ruokailuista on siis näppärää pitää kirjaa, niin ei mene vahingossa ruokintarytmit sekaisin. Lisäksi kirjaan tänne ylös myös nahanluonteja, ja liskonkin tietoja.
  • Kalenterimania. Ideoita, suunnitelmia, muistettavia asioita.. kaikkea mitä Kalenterimanian asioihin liittyy!
  • Päiväkirja. Tätä ei varmaankaan tarvitse avata kauheasti 😀 Joskus vain on saatava purkaa tai hehkuttaa päivän tapahtumia tai elämää yleisesti hieman useammalla sanalla, ja silloin otan esille tämän vihkon.

Takakannesta löytyy myös hieman taskuja; yksi iso, ja yksi pieni. Pienessä taskussa on itselläni kiinni klipsillä tavallisia valkeita muistilappuja. Takakannesta löytyy myös yksi itselleni must-ominaisuus kalenterissa – kynäpidike!

♥, Inka

 

**

Mirppu on aiemmin esitellyt oman traveler`s notebookinsa täällä

Alina taas Pomminsa täällä

Ja ylläpidon tn-vertailupostauksen löydät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *