Tänään esittelyssä Heidi Swappin iso ’Love Today’ memory planner. Kalenteri on saatu yhteistyönä Chic Companylta.

Heidi Swappin memory plannerit eivät ole oikein iskeneet minuun. Ulkonäkö ja viikkoaukeama eivät ole olleet mieleeni. Vuoden alussa tuli kuvia Heidi Swappin uutuuksista, ja tämä huusi minua välittömästi. Ulkonäkö, viikkoaukeama, värimaailma, kaikki. Tyydyin aluksi ihastelemaan vain kuvista, enhän minä voi tarvita uutta kalenteria. Mutta en kuitenkaan päässyt tästä yli. Mustat kannet ihanalla kukkakuviolla ja tekstillä. Sisukseltaan musta-valkoraidallinen. Etukannessa on muutama pikkutasku sekä iso tasku, jonne saa hyvin sujautettua tarroja ja muita pikkulippulappusia. Tämä kalenteri ilmestyi jopa uniini asti.

Ja niin siinä sitten kävi, tämä oli matkalla minulle Chic Companylta yhteistyönä. Ja se odottamisen tuska! En ole varmaan koskaan ajanut Miran (Omziin yhdisti tilaamamme tuotteet ja laittoi ne samassa paketissa) luo niin nopeasti, kuin silloin kun tiesin tämän odottavan minua siellä.

Tämä on livenä vähintäänkin yhtä ihana kuin kuvissa. Mustavalkoista, harmaata ja vaalean mintun väriä (näin minun värisilmällä katsottuna).

Kuukausiaukeaman lisäksi jokaiselle kuukaudelle on sivu, jossa on tavoitteet, ”quotes” sekä muistiinpanoille tilaa.
Välilehdet tässä on läpinäkyvää muovia, ja kaikissa on samanlainen kukkakuvio kuukauden nimellä varustettuna. Tämä helpottaa myös sitä, että kalenterista saa omanäköisensä. Välilehden taakse kun lisää yksivärisen paperin, tai miksei kuviollisenkin, niin saa heti uudenlaista ilmettä. Tilaa ainakin riittää lisätä omia sivuja tai lisäjuttuja kalenterin väliin, on meinaan isommat renkaat kuin muilla hypistelemilläni kalenterimerkeillä.

Tässä ei ole mukana muovitaskuja, joita yleensä on näissä ollut, päättelimme sen johtuvan läpinäkyvistä välilehdistä.

Viikkoaukeaman layout on myöskin erilainen, kuin mihin Heidi Swappin memory plannereissa on totuttu. Tämä tuo uusia ideoita koristeluun.

Sivut on paksua valkoista paperia. Jokaisen sivun rei’ityksen kohdalla on koristeena kukkakuviota. Testasin sivuille Distress Markereita, joilla väritin päivien välissä olevat pienet kaistaleet. Näiden lisäksi testasin stabiloja sekä kahta kuulakärkikynää. yksikään ei kuultanut läpi takana olevalle sivulle. Tästä iso plussa. Paperiliima ei myöskään kipristänyt sivua, joten tähän voi huoletta liimailla leikekuvia, valokuvia, postimerkkejä, mitä ikinä keksiikään.

Suosin yleensä aika minimalistista koristelutyyliä, mutta tämä kalenteri suorastaan huutaa täyttämään sivut.

Isona plussana myöskin mukana tulevat lisäsivut: family life, goals ja bucket list.

Vasemmalla activity, review ja rating. oikealla sivulla lista ja ”date complete” sarake.

Goals sivuille saa hyvin kirjattua tavoitteita, projekteja tms. Minulla tänne tulee ainakin laihdutus ja liikunta projektit.

Ja family schedule sivut, joissa jokaiselle päivälle on kolme saraketta. Tänne tulee jatkossa meidän perheen aikataulut. Koulu, työt ja lasten puheterapiat ym.

Näiden lisäsivujen välilehdet ovat vaalean mintun väret, eivät siis läpinäkyvät kuten kuukausivälilehdet. Näin ne myös erottuvat kätevästi kalenterin takaa.

Ainoana miinuksena tässä on kiinnitysmekanismin puuttuminen. Mutta tämänkin ratkaisin jo kapealla kumilenkkipannalla. Ostoslistaan tosin meni vähän sopivampi, kun ei tuo liila oikein sovi tämän kalenterin ympärille väriltään. Vaikka hyvin tämä pysyi ilman kiinnitystäkin laukussa kasassa. Ainakin minun täydessä laukussani, tapanani kun on kuljettaa aina puolta omaisuutta mukana.

Tätä kalenteria silmälläpitäen tilasin Chic Companylta myös Mambin tarravihon. Ja saattaapi tuossa olla taaskin Chicin sivut auki ja ostoskori täynnä tarroja ja härpäkettä.

Joko sinulla on Heidi Swapp kalenterihyllyssäsi? Mitkä ovat sinun lempituotteesi sitä tuunatessa?

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *