Tykkään kirjoittaa tänne. Minulla oli vuodenvaihteessa vaikka kuinka paljon ideoita, mistä haluaisin tänne kirjoittaa.

Mutta kun tuli vuoroni kirjoittaa inspiraatiosta, teki mieli itkeä. Miksi? Siksi että hetkeen ei mikään ole inspiroinut minua. On ollut kiirettä, muuttoa, stressiä, vaikka ja mitä. Kalenteri on jäänyt kaiken muun jalkoihin.

Nyt parina iltana olen suunnitellut istahtavani pöydän ääreen kalentereideni, tarrojeni, teippieni ja muiden härpäkkeideni kera, ja vain ryhtyä tuumasta toimeen.

Juu ei. Ei tämä näin helposti onnistu. Tässä olen nytkin 3 tuntia suunnitellut tarttuvani tuumasta toimeen. Vaan tässä istun tietokone sylissä sängyllä suklaalevyn kera.

Hetki sitten iski ajatus. Katsotaas Alinan uusin video vesiväreistä. Allun videot piristävät aina. Niin kävi nytkin. Intouduin katsomaan pari muutakin videota youtubesta.

Olen viettänyt monia ja monia tunteja youtuben syövereissä. Plan with me-, diy tutorial- ja flip through-videot ovat suosikkejani. Youtubesta olen saanut eniten ideoita, inspiraatiota ja ahaa elämyksiä. Kalenterimanian Pinterest on ollut myös aivan loistava ideoiden lähde.

Monesti myös kun ei jaksaisi, innostaisi tai huvittaisi, olen pakannut kalenterit ja tarvikkeet kassiin ja lähtenyt Miran luo kahville. Siinä yhdessä askarrellessa innostuu ihan eritavalla kuin yksin. Tästä syystä pidän hirmuisesti myös meidän miiteistä. Kun näkee miten muut tekevät, voikin huomata jonkin niksin tai idean jota ei ole ennen edes ajatellut. Tästä syystä myöskin rakastan hirmuisesti juurikin noita plan with me-videoitakin.

Tämän illan vietän siis youtubessa etsien uusia ideoita ja inspiraatiota. Huomenna otan aamukahvin kaveriksi Kalenterimanian pinterestin. Eiköhän se inspiraatio sieltä taas löydy. Joohan?

Onneksi pian on myös sunnuntai ja jokaviikkoisen kuvaketjun aika. Muistakaa laittaa paljon kuvia!

 

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *