Sovittiin että samasta suunnasta tulijat menisi yhdessä samalla junalla. Olisi kivempi mennä yhdessä! Noh, ei ihan mennyt nappiin.. ”Pitkämatkalaiset” (Keravalta) Inka ja Emma myöhästyivät junasta johon olin Koivukylästä nousemassa. Somehuhuilua! Noh, treffit sit assalla ukkojen luona! Kun löysimme toisemme niin jatkoimme matkaa metrolla kohti Kontulaa!

Kontulan metroasemalta Taava oli antanut hyvät ohjeet siirtymiseen, mutta meiltä hukkui suunta eikä kartta-ohjelmakaan auttanut! Onneksi Emma kysyi rohkeasti ekalta vastaantulijalta että mihin suuntaan piti lähteä, ja jo löydettiin Taavan antamia maamerkkejä! Hese yms!

Ja perille löydettiin, punainen ovi ja oikea rappu! Allu tuli juuri pihaan kun löysimme oikean oven. Neukkari piti vielä löytää. Onneksi Taava kuuli meidän kalatuksen ja opasti loppumatkan!

Paikka, porukka ja kahvii! Paikka oli mukavan kokoinen neuvotteluhuone joka oli jo täyttynyt porukasta! 3 oli jo paikalla, ja kun me tulimme niin oli jo 7 paikalla. Anna saapui seuraavaksi! Ja pian oli porukka koossa! Elli, Linda, Kiia, Anna ja minä yhdessä pöydässä ja Emma, Allu, Inka ja Taava toisessa pöydässä! Kahvii ja ihanaa leivonnaista jonka Taava oli meille tehnyt!

Esittelyt ja hommiin.Taava aloitti esittelykierroksen saimme monipuolisen kuvan hänestä ja yrityksestä! Me vuorollamme myös jokainen esittelimme itsemme.

Sitten alkoi minikirjan teko ja kokoaminen kalenterikoruksi. Pääsimme kirjojen kokoamiseen joka oli hauskaa näpertämistä, ja vastasi mielikuvaani kirjan kokoamisesta! Koruosuus oli haastavampi isokätiselle ja kaksiteholinssejä käyttävälle! Onneksi pöydästä löytyi näppärä sormisempi henkilö avustamaan! Mukavaa jutustelua näpertelyn lomassa!

Taava esitteli sivellinkyniä meille ja saatiin kokeilla niitä! Aivan mahtava kahden asia yhdistelmä joka tekee vesivärit helpommaksi käyttää! Tahtoooo!!

Osa porukasta kävi Taavan työhuoneellakin! Itse en ehtinyt, mutta jäipä jotain seuraavaksi kerraksikin! Aika kului kuin siivillä!

Sitten laitettiinkin jo kamat kasaan, ja lähdettiin kotimatkalle!

Ihana iltapäivä, kiitos Taava, Inka ja Allu!

– Mari

// Iso kiitos Taavanaiselle tiloista, opetuksesta sekä seurasta Kalenterimaniankin puolesta ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *