Tällä kertaa haasteena on tuunata aukeama lempiväreissä. Mulla lempivärit vaihtelevat selkeästi kausittain, vuosi sitten oli vielä selkeästi vihreä kausi, jota edelsi pinkki kausi… Nyt olen huomannut, että mun lempiväreiksi on muodostuneet musta ja kulta. Sitä näkyy mun tuunauksessa aika paljon nykyään. Mulle Color Crush a2 (Klemmarikellarista) on nyt uusin tulokas plannerhyllyssä ja siihen muodostui välittömästi oma tyyli tuunaukseen.

Alkutilanne on siis tyhjät päiväämättömät sivut. Tätä kalenteria olen koristellut pääasiassa tarroilla ja washi-/koristeteipeillä. Ensin aloitan siitä, että valikoin mieleiseni teipin.

Lempiväreissäni mulla on monta erilaista teippirullaa, mutta yllä kuvassa ne mitkä juuri nyt miellyttivät eniten silmää. Vieressä Chic Companylta tilaamani Me and my big ideas:in tarrasetit. Niissä oleviin tarroihin ihastuin välittömästi ja nyt käytänkin tämän personal plannerin tuunaukseen lähinnä näitä tarroja teippien lisäksi.

Etsin tarraseteistä ne tarrat mitkä sillä tuunaushetkellä tuntuvat parhaimmilta. Saattaa olla kyseessä joku tietty teksti tai tarran väri/muoto mikä tuntuu vain äärimmäisen sopivalta juuri nyt. Eli fiiliksellä. Numerotarrat ovat Heidi Swappin tarroja ja ne myös Chic Companylta (kts. Linkki kuvan yllä olevassa kappaleessa). Mä aloitan numerotarroista tuunaukseni :

Numerotarrojen jälkeen jatkuu tuunaus teipeillä:

Teipeissä on usein se hyvä puoli, että ne ovat irroitettavissa tuunatessa jos menee pieleen. Yläreunassa teippi leikatti puoliksi ja alareunasta halusin jättää Webster’s Pagesin logon WP näkyviin. Sitten tuunauksessa vuorossa tarrat:

Yläreunan (this week) tekstin haluan aina piilottaa joko teipillä tai tarralla. Nyt leikkasin To Do tarrasta yläreunasta siivun pois. Oikeanpuoleiselle sivulle halusin tuon osuvan ”quotes”-tarran, sillä se kireyttää koko viikon, toki enemmänkin elämää – lause jota juuri nyt tarvitsen eniten. Muut tarrat hakevat paikkansa fiiliksen mukaan, paitsi ”Get it Done”, joka on aina perjantaisin, sillä perjantaille mulla aina on tehtävää jonka laitan ylös kalenteriin, joka on tehtävä juuri perjantaina.

Kun olen saanut tarrat paikoilleen, merkitsen vielä jollain tarralla työvuoroille jokaiselle päivälle oman huomiomerkin, tällä kertaa valitsin mustaa ja kultaista lippua. Tähdillä muistutan itseäni pienistä askareista. Nuoli on sitä varten, että jokin kyläily tai työ jatkuu seuraavalle päivää.

Tämmöstä tällä kertaa!

 

-Mira R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *