Tämä on kaikista kalentereistani ehdottomasti oma suosikkini. Tämä planneri vain täyttää tehtävänsä täydellisesti! Kyseessä on memory plannerinani toimiva mustavalkoraidallinen Heidi Swapp Memory Planner. Tilasin kalenterin ja muutamat tarrat Chic Companylta jo helmikuun alussa, joten se on ehtinyt jo jonkin aikaa olemaan käytössäkin. Ja voi että, vihdoinkin olen löytänyt ehkäpä sen kalenterin joka tulee olemaan käytössä oikeasti kokonaisen vuoden! Tässä ei ole nimittäin niin mikään pielessä minun silmääni. Musta ja valkoinen ovat puhdas musta ja puhdas valkoinen. Sisus on suloisen valkea kultaisin pilkuin. Rakastan kuukausi välilehtien värimaailmaa; mustaa, valkoista, pinkkiä ja kultaa! 

Sain yhteistyössä kalenterin mukaan muutamia lisäosia; muistilappuja, to do-listoja, sekä kultaisia klemmareita. ♥ To do-listoja olen käyttänyt alkuperäisessä tarkoituksessaan muiden kalenterieni kanssa, mutta ne ovat olleet käteviä muistilistoja myös tämän muisto kalenterin kanssa – minulla on laitettuna yksi tälläinen lappu per viikkoaukeama, johon kirjaan nopeasti päivän positiiviset, mikäli en ehdi tai jaksa kirjoittaa ja koristella päivää heti. Ja koska listat on valmiiksi rei’itetty Swappiin sopivaksi, pysyy muistiinpanot varmasti tallessa niin kauan kuin tarvitaan, eivätkä katoa irtonaisena minnekkään työpöydän syövereihin!

Muistilappuja olen tykännyt käyttää koristelussa. Olen siis kiinnittänyt mielestäni sopiviin kohtiin näitä lappuja kaksipuoliteipillä tai tavallisella paperiliimalla.

Tämä planneri on periaatteessa päiväämätön, mikä tarkoittaa sitä että kuukausiaukeamaan saa merkitä numerot itse. Kuukausiaukeamalta löytyy paikat myös muistiinpanoille, tapahtumille, sekä tyhjä kohta lainausmerkein – mikä mainio kohta kirjata ylös motivaatiolauseita joka kuulle!

Kuukausiaukeaman jälkeen tulee yksi omista lempiaukeamistani! Photos of the monts-sivulla on kaksi kultafolioitua kehystä kuukauden kahdelle lempivalokuvalle, ja muutamia rivejä tilaa kirjoittaa jotain näistä kuvista. Seuraavaksi on renkaissa muovitasku, kapea lista kuukauden päivämäärillä (esimerkiksi syntymäpäivien kirjaamiseen), sekä kukkaprintillä varustettu tyhjä sivu omia muistiinpanoja varten. Ja samanlainen setti löytyy siis jokaiselle kuukaudelle.

Viikkoaukema on selkeä ja symmetrinen; kolme päivää per sivu. Viikkoosuuksissa juoksee numerot valmiina, mutta viikonpäiviä ei ole merkattu, jotta kalenteri sopii mille vuodelle vain, ja sen voi aloittaa koska tahansa. Itseäni ei häiritse se, ettei kokonainen viikko näy kerralla. Kerään tähän päivittäisiä positiivisia asioita, ajatuksia ja hetkiä, ja enemmän merkitsee tässä yksittäiset päivät, kuin viikon hahmottaminen kertasilmäyksellä.

Takakannessa ei ole taskuja, niin kuin ei Swappeissa yleensäkään. Kynäpidike löytyy!

 

Blogissa on myös aiemmin esitelty muutamia Heidi Swapp-kalentereita, klikkaa alta linkkejä ja tutustu myös muihin Swappin ihanuuksiin!

Hello Today

Gold foil dots

Make it happen

Black and creme stripe

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *