Olen ollut hullu jo lapsesta aste. Nimittäin kalenterihullu.

Myös kortit, tarrat, vihot, kirjeet ja päiväkirjat sekä lahjojen paketointi ovat ihaniaaaaa! Kun saan askarrella, minusta tuntuu, että sekoan onnesta!

Rakastan myös kukkia. Paperilla. Elävät eivät oikein kestä minun hoidossani.

Kalenteri on maailman paras kirja ja se kertoo ihmisestä kaiken. Se on parhaillaan kuin omaelämänkerta. Se kertoo ilot ja surut, onnistumiset ja epäonnistumiset. Kalenteri on kertomus elämän oppimismatkasta.

Olen yrittänyt asettaa elämäni valmiisiin kalentereihin. Olen kokeillut monia tavallisia peruskalentereita ja Happy Planneria. Bullet Journalissa on superhyvä idea, mutta en jaksa aina olla piirtelemässä. En ole oikein mahtunut näistä mihinkään.

Piti luoda oma systeemi.

Kalenterini on rakennettu tuommoisen ”salkun” sisälle. Sisälle mahtuu A4 sivut. Salkun taskuissa säilytän blogin päiväkirjavihkoa sekä tarravihkoa. Kalenterin kannet ovat väliaikaiset ja odottavat omaa Design-tuotetta.

Sisällä on ihan normaalille paksummalle paperille tulostettuna omat insertit. Ne on rakennettu, niin että niissä on jokaiselle elämänalueelle omat osiot ja päivittäin voi antaa palautetta siitä mikä oli ihanaa ja mitä opin. Viikoittain teen myös yhteenvedon.

Kuukausivälilehdet laitan muovitaskuihin. Muovitaskut ovat hei myös tosi ihania =). Sitten tuossa on tuollaiset lokerikkomuovitaskut joka kk, jonne laitan aina kullekin viikolle siinä kuussa kuuluvat laskut ym. paperit, joille pitää tehdä jotain. (Kuukausivälilehdet odottaa myös omaa tuotantoa)

Erityisen tärkeää minulle kalenterissa on sen toimivuus ja oman systeemin hiominen on ollut erittäin antoisaa, sillä arkikin alkaa näyttää sille, mitä kalenterissa on. Silloin, kun kalenteri toimii, voi myös olla samaa mieltä sen kanssa asioista. Tämän kalenterin kanssa meillä ei tule paljon riitoja.

Parhaillaan kalenteri on myös elämäntaito-opas. Kalenterissa pitää olla juuri ne asiat, jota juuri itse haluaa tarkastella. Tärkeää on antaa myös itselleen palautetta, siitä miten hommat oikein meni. Joka päivä voi oppia jotain uutta. Myös itsestään.

Olen myös niin hullu, että tein kalentereista itselleni työn! Valmennan ajankäyttöasioita. Uuteen asiaan vihkiytyneeseen blogiini kirjoitan siitä mitä kalenterin sisältä löytyy. Käy kurkkaamassa: www.teesiitatotta.fi

❤ Helena Ö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *