Hilirimpsis!

Tällä kertaa leimaillaan. Moni on varmaan ryhmässä jo huomannut, että markkinoilta löytyy jos ja vaikka minkälaista plannerileimasinta. Ajattelin tällä kertaa esitellä vähän, millä tyylillä minä käytän Heidin Korttipajalta saatuja leimoja. Leimasimet sekä muste on siis saatu sponsorointina.

Jos joku ei vielä omista plannerileimoja, niin nyt äkkiä ostamaan! Heidin Korttipajalta löytyy ihan mieletön leimasinvalikoima täältä!
Myös muut tarvittavat välineet, kuten musteet (täältä näin) ja akryylipalat (täältäpä) kuuluvat Korttipajan valikoimiin.

Muste kannattaa valita sen mukaan, mihin tarkoitukseen meinaa leimailla. Videolla käytetty Ranger Dye Ink on loistava perusleimailumuste, joka kestää hyvin vettä, kuivuu nopeasti ja sopii moniin väritystekniikoihin ja suosittelen itsekin sitä!

 

Toivottavasti tykkäsitte videosta! Jos on kysymyksiä, niin kirjoitelkaa kommentteihin! Korttipajan Heidi osaa myös auttaa kaikessa leimailuun liittyvässä!

 

~Allu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *