Heippa!

Tänään saan ilon ja kunnian päästä kertomaan teille itsestäni pienen esittelytekstin muodossa.

Olen siis Milja ja yksi Kalenterimanian uusimmista ylläpitäjistä, moi! Asun Helsingissä kolmen kissan ja yhden kanin kanssa, ja ikää löytyy 24v kirjoitushetkellä.

 

 

Muutamia hauskoja faktoja musta:

  • Kirjoitin ensimmäisen kirjaesitelmäni ala-asteella Tolkienin Hobitista.
  • Juon naurettavia määriä kahvia ja teetä päivittäin. Määrät menee jo litroissa.
  • Käytin muksuna jatkuvasti kaiken meidän talouden ruokasoodan ja sitruunahapon erilaisiin kemiallisiin kokeisiin, ja mun porukat joutui ostamaan niitä viikottain lisää. He eivät olleet iloisia asiasta.
  • Pidän ihmisten Hogwarts-tupia erittäin tärkeänä faktana. Slytherin Pride!
  • Pystyn käymään kokonaisia keskusteluja läpi pelkillä TV-sarjoista tehdyillä gifeillä.
  • Mun lempiesineisiin kuuluu isoäidiltäni perityt 1920-luvun sir Arthur Conan Doylen Sherlock-kirjat, jotka luin läpi ensimmäistä kertaa ollessani alle kouluikäinen.
  • Omistan lähemmäs 1000 pulloa kynsilakkoja.
  • Oon superisti fiksu ja filmaattinen. Ja tosi nöyrä ja vaatimaton.
  • Omistan myös intensiivisen obsession erinäisiin TV-sarjoihin, elokuviin ja kirjallisuuteen, mikä paistaa kirkkaasti läpi mun jutuista.
  • Jos yllämainittuja muutamia asioita ei oteta huomioon, toimin elämässäni täysin logiikan perusteella, ja omistankin aikalailla teelusikan kokoisen tunneälyn, mutta oon silti ihan kiva.

 

Mun koti ja elämä näyttää aina enemmän tai vähemmän kaaokselta, joten kalenteri on miltei pakollinen lisä pitämään sitä kasassa. Oon omistanut kalenterin aikalailla aina peruskoulusta lähtien. Oon miltei aina myös koristellut kansia ja sivuja mieleisekseni käyttäen erilaisia materiaaleja, kuten vanhan seinäkalenterin kuvituskuvia tai omia piirustuksia. Merkinnöissäni halusin käyttää mahdollisimman paljon värejä ja erilaisia kyniä, ja olinkin kova värikoodaamaan menoni.

Lukion jälkeen mulla oli pidempi kalenteriton breikki, jonka rikoin vihdoin löydettyäni Persoonallisen kalenterin sattumalta netistä. Sellainen oli pakko saada ja oli kiva päästä suunnittelemaan kalenteri omannäköiseksi jo heti alkuun. Galaksikuosia takakanteen ja Doctor Who -quote etukanteen, voilà! 

Persoonallinen kalenteri johdatti lopulta Kalenterimaniaan, jossa mulle avautui täysin uusi maailma. Askartelu, taide, piirtäminen, tarrat, teipit ja muut on aina ollu mun juttu, ja plannerharrastus yhdistää sopivasti kaiken. Yhdistettynä tiiviiseen kalenterikulttiryhmään, olin myyty samantien. Mania on osoittautunut varsin nimensä veroiseksi, sillä harrastusvälineeni ovat päässeet lisääntymään todella nopeasti sinä aikana, kun olen ryhmään kuulunut. Tällä hetkellä mulla on käytössä kahden seinäkalenterin lisäksi ihana hopeinen Kikki K large, sekä kultainen personal-kokoinen Color Crush.

Color Crush kulkee mulla mukana minne ikinä menenkin ja merkitsen sinne kaiken työvuoroista pikkumenoihin. Kikki K asuu työpöydälläni, ja sinne merkitsen kaikki siivoukseen, eläinten hoitoon ja muihin kodinhoidollisiin askareisiin liittyvät jutut. Pian kokoelmasta löytyy myös ihanainen Priman Traveler’s Journal, josta muodostuu minulle art journal, sekä Color Crushin A5 reseptejä varten.

On ihan huippua olla mukana tällaisessa mainiossa porukassa. Mikäli jotain tulee mieleen, missä voin olla iloksi tai avuksi, älkää pelätkö ottaa yhteyttä!

Kivaa Maniaa kaikille!

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *