Tämän viikon haasteena oli tuunata kalenteriaukeama omalla lempivärillä. Valitsin väriksi hyvin ajankohtaan sopivan ja kauniin keväisen värin. Oikeasti minun lempivärini on musta, mutta koska kalenteri (ja sen omistaja) kaipaa(vat) elämäänsä väriä, päätin tuunata kalenteriaukeaman toisella lempivärilläni eli vihreällä. Oletko sinä muuten huomannut, että kevään tullen kaipaat elämääsi värejä?

Ajaston Timex Space -kalenterini viikkoaukeama on hyvin selkeä ja koruton ilman kalenterimerkintöjä. Kalenteri on myös juuri sopivan kokoinen tuunattavaksi. Olin jo aikaisemmin kirjoittanut viikon kuvauksen sekä viikkobudjetin kalenteriini, joten aivan täysin tyhjä ei aukeama ollut ennen tuunaamisen aloittamista. Kynänpidikkeessä oleva Stabilon Tropikana-kynä on suosikkikyniäni, sillä niillä on juuri sopivan pehmeä kirjoittaa ja lisäksi tykkään niiden pastellisävyistä.

Aloitin tuunaamisen lisäämällä sivulle kaunista, mutta ah niin vaikeasti rullalta irtoavaa kukkateippiä. Täytyy tunnustaa, että kyseinen washi ei ihan heti tule päätymään kalenteriin uudelleen, sillä niin hankala se oli irrottaa rullalta repeytymättä. Harmittaa, että joissain washeissa teippi on niin kiinnipitävää, ettei se meinaa irrota millään. Lisäksi tuunasin kalenteriaukeaman kukilla ja huomioteipeillä, jotka muistuttavat viikon tärkeimmistä asioista. Kalenteri merkintöjä ei vielä kauheasti tullut, mutta jätin kuitenkin runsaasti tilaa kirjoittelulle, sillä tiedän ja tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän tilan täyttyvän ihan huomaamatta.

Tässä vielä yksi kuva valmiiksi tuunatusta kalenteriaukeamasta. Minkä värinen sinun aukeamasta tulisi, jos tuunaisisit sen omalla lempivärilläsi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *