Tiia ylläpidosta moi! 🙂

Olen yksi kolmesta Kalenterimanian uudesta ylläpitäjästä. Asun Turussa neljättä vuotta, mutta olen kotoisin Satakunnasta. Turkulaiset huomaavat heti, etten ole paikallisia, mutta se ei haittaa, sillä satakuntalaisuuteni on minulle aivan erityinen ylpeydenaihe. Olen 28-vuotias ja tällä hetkellä päätoiminen opiskelija. Olen varsinainen hymiöiden liikakäyttäjä, jonka plannerointiseurana on usein liiankin innokas teippaaja Selmi Helena (kts. allaoleva kuva, jossa Selmi ei teippaa). Kotonani asuu muutenkin varsinainen eläintarha, sillä minulla ja puolisollani on kaksi kissaa, kolme koiraa ja kaksi gerbiiliä.

Kalenterit tai niiden koristelu ei ole ollut läsnä elämässäni kovinkaan kauaa, toisin kuin monen muun Kalenterimanian jäsenen olen kuullut kertovan. Erityisen lähellä sydäntäni on aina ollut listojen teko. Ei ole asiaa, josta ei voisi tehdä listaa! <3

Kalenterimaniaan tutustuin aika tarkkaan vuosi sitten. Katsoin Youtube-videota, jossa esiteltiin Kikki k:n kalenteria ja googlailujen kautta päädyin Kalenterimanian sivuille. Ja sille tielle jäin! Olen toki aina ollut kiinnostunut paperitavarasta ja kalentereista, mutta askartelijaa minusta ei ole koskaan tullut. Minulla ei ole korttiaskarteluun vaadittavaa sorminäppäryyttä tai kärsivällisyyttä, joten senkin puolesta kalenteriaskartelu sopii minulle oikein hyvin! Pidän siitä, että voin koristella juuri niin vähän tai paljon kuin haluan. Käytän koristeluissani paljon tarroja ja washiteippiä.

Kalenterihyllyni on (juuri tällä hetkellä) melko tyhjä, mutta siinä on kyllä käynyt melkoinen vilske tämän vuoden aikana! Hankin ensimmäiseksi kalenterikseni a5-kokoisen Carpe Diemin ja Kikki k. Largen, sillä kuvittelin, että personal-kokoisella ei voi mitenkään tulla toimeen. Hyvistä ajatuksistani huolimatta a5 oli liian suuri mukana kannettavaksi ja aika pian huomasin kaipaavani personalia. Kokeilin personal-kokoa ja Happy planneria, mutta kumpikaan ei tuntunut omalta. Nyt tuntuu, Traveler’s Notebook onkin eniten se minun juttuni vaihtuvine vihkoineen ja sisältöineen.

Tällä hetkellä minulla on Webster’s Pagesin Color Crush Traveler’s Notebook sävyssä Green ja Kikki k. Medium sävyssä Sage. Kikki on tällä hetkellä ilman käyttötarkoitusta ja TN:ään on käytössä on vihkoja enemmän kuin on tilaa! Jos joltain on mennyt Kalenterimanian Facebook-ryhmässä ohi, niin minulle on tulossa Priman uusia Traveler’s Journaleita… 🙂 Olen vaahdonnut niistä aina tammikuun julkistuksesta lähtien ja odotan niitä erityisen kovasti! Olen myös juuri alkanyt kasaamaan muistoplanneria Priman a5-kansiin.

Pääsette tutustumaan TN:ääni ja kalentereihini myöhemmin erillisessä postauksessa!

Olen osallistunut yhteen miittiin, joka ei varmasti jää ainoaksi! Sen verran mukavaa oli. Kalenterimanian ylläpidossa vastuullani on washirinkien pyörittäminen ja tällä hetkellä aluillaan on myös kaksi Travelling notebook-rinkiä. Tykkään organisoida, joten juuri tällaiset käytännön järjestely ja organisointityöt sopivat minulle mainiosti!

Kalenterimaniassa pidän eniten meidän Facebook-ryhmästä ja sen mukavasta ilmapiiristä. Olen notkunut ryhmässä aktiivisesti aina liittymisestäni lähtien ja erityisesti päivittäisen Off topic-ketjun lukeminen on jo kiinteä osa aamurutiinejani. ”Offi” kuuluu kiinteästi myös iltoihini, sillä jostain kumman syystä olen usein hereillä puolen yön aikaan, kun uusi ketju aloitetaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *