Ostin joulukuussa vähän heräteostoksena Klemmarikellarista Color Crushin joulunvihreän personal kokoisen plannerin päiväämättömillä sivuilla. Olin pyöritellyt päässäni ajatusta personal kokoisesta kalenterista jo jonkin aikaa. Väriä en ollut päättänyt ja kun tämä vihreä löytyi hyllystä niin pyörittelin sitä hetken kädessäni. Kyllä se sitten niin ihana oli, että mukaanhan se lähti.

Tästä heräteostosreissusta lisää tietoa Klemmarikellari-postauksestani,

Pieniin sivuihin kesti tottua A5-kokoisen kalenterin jälkeen. Onneksi se koristelutyyli sieltä lopulta löytyi. Kapeat washit, tarrat ja eriväriset kynät yleensä.

Tämä on edelleenkin yhtä ihana kuin sillon kun sen siellä hyllyssä näin. Vaikka onkin vähän jäänyt tn:n jalkoihin. Mutta mukana tämäkin säännöllisesti kulkee. Sisältöä kulkee mukana vain osa vuodesta kerrallaan.

Etukannen taskut ovat ihanat! Varsinkin läpinäkyvä tasku, johon vaihtelen ispiraatiokortteja mielen mukaan. Nyt mukana on keltainen, koska kyllähän nyt kesällä pitää olla pirteää väriä.

Täytyy katsoa mitkä sisukset tähän ensi vuonna eksyy. Millainen valikoima Klemmarikellarille mahtaa ensi vuodelle tulla..

Klemmarikellarista löytyy nytkin vaikka mitä ihanaa. Joko olet käynyt ostoksilla?

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *