Tämä Papayan kalenteri on hyyyvin pieni, ja silti olen siihen kovin ihastunut. Vaikka minähän en pieniä kalentereita ymmärrä, en edes personal kokoa! Noh, nyt joudun syömään sanani.. En silti ns. päätoimiseksi kalenteriksi osaisi tämän kokoista käyttöön ottaa, mutta tämäpä onkin hankittu Vihkokaupasta ihan omaa erityistä tarkoitustaan varten!

Ja se tarkoitus onkin paras mahdollinen mikä voi kalenterilla olla, nimittäin Kalenterimania 😀 ! Ja kyllä, Travelers notebookin esittely-postauksessa kerroin että siellä on oma vihko mania-asioille..Tämä vihko kuitenkin täyttyi, ja piti äkkiä keksiä uusi ratkaisu asiaan. Päädyin sitten tähän söpöliiniin! Kokonsa vuoksi kalenteri on helppo napata mukaan oikeastaan minne vain. Näin saan kalenterimaniaan liittyvät asiat merkittyä ylös tarvittaessa samantien. 

Tämä kalenteri pitää sisällään ainoastaan kompaktin kalenterin – ei enempää eikä vähempää. 57 viikko- ja 13 kuukausiaukeamaa. Itse pidän viikkonäkymän asettelusta, joskin viikonlopuille saatan tulla vielä jossain vaiheessa toivomaan enemmänkin tilaa – eihän esimerkiksi tulossa olevan kesämiitin jutut mahdu millään tuollaiseen pieneen ruutuun.. 😉 Noh, onneks sille onkin tekeillä ihan oma vihkonsa Travelers Notebookin väliin!

Koristeita en ole tähän laittanut juuri nimeksikään, lähinnä olen käyttänyt satunnaisesti ohutta washiteippiä. Mutta miksei tähän voisi käyttää myös esimerkiksi pieniä tarroja halutessaan! Tämän kalenterin funktio on kuitenkin ensisijaisesti toimia paikkana johon merkitä asiat näppärästi, enkä ole tämän kohdalla koristelusta mitään pakkoa tai paineita ottanutkaan.

Voisin kuvitella että tämä kyseinen kalenteri voisi palvella hyvin erilaisten harrastusten seuraamisessa, tai vaikka lemmikin asioiden seurantaan. 🙂 Jonkin sellaisen seuraamiseen ja tallettamiseen, jota täytyy seurata ja merkkailla asioita ylös jotta ne eivät unohdu, mutta joka ei kuitenkaan vaadi paljoa kirjoitustilaa, tai sivujen lisäämis mahdollisuutta.

Itse tuli ainakin tämän kalenterin myötä todettua jälleen se iäinen viisaus – älä ikinä sano ei ikinä! Saa nähdä mihin ”ei ole mun juttu”-asiaan sitä seuraavaksi tulenkaan ihastumaan..

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *