Tällä kertaa haasteena oli tuunata aukeama lempivärillä. Minullehan tämä ei varsinaisesti mikään haaste ole, sillä lempivärini on ylivoimaisesti vaaleanpunainen, ja sillä olen tuunannut jo monen monta aukeamaa kalenteristani. Tietysti sieltä löytyy myös muunkin värisiä aukeamia, eivätkä kaikki aukemat siis ole täysin hukutettu vaaleanpunaiseen, mutta pääasiassa se on väri, jota kaikista kalentereistani löytyy eniten.

Tällä hetkellä lempparikalenterikseni on päätynyt Nunucon ihana kalenteri. En arvannutkaan, että voisin tykästyä Nunucoon niin paljon, että se sivuuttaisi huomiota pois valkoisesta Color Crushistani, mutta valitettavasti niin on nyt päässyt käymään.

Joten… Aloitan tuunauksen aina samalla tavalla: Washilla!!!! Washiteipillä erottelen päivät toisistaan ja lisään sitä joskus myös sivun ylä- ja alareunoille. Sitten kirjoitan viikon menot, yleensä samalla kynällä, ettei tule sekavan näköistä. Sekavan näköistä saa siis olla, mutta ei heti alkumetreillä.

Tämän jälkeen otan yliviivaustussit käyttöön. Ostin joskus Chic Companylta Mambin ihanat yliviivauskyvät, ja niillä korostan viikkoni eri h-hetkiä. Sen suurempaa värikoodausta en yleensä harrasta, sillä minulla on ns. mom -brains, joten unohtaisin kuitenkin mikä väri on mikäkin koodi. Joten värit ovat vain miellyttääkseen silmääni.

Tämän jälkeen tarrat! Kaikki ne ihanat tarrat, jotka haluaisin heti läiskiä samalle aukemalle, mutta en voi, sillä tähän pätee vähän sama meininki kuin tuunaushetkeeni yleensä -fiiliksellä mennään. Kaikkein eniten rakastan sitaattitarrojani, mutta niitä en voi tietenkään käyttää etukäteen, sillä haluan, että teksti kuvastaa juuri oikean päivän olotilaa.

Ja siinä se sitten oikeastaan onkin… Pidän simppelistä tyylistä, vaikka välillä innostunkin läiskimään sivut täyteen kaikenlaista.

Millainen sinun lempivärituunaustyylisi on?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *