Tämän päivän vinkki on varmasti monelle Traveler’s Notebookin käyttäjälle tuttu. Traveler’s Notebookeissa on monesti kahdesta neljään kuminauhaa valmiina, mutta silti niihin voi laittaa paljon enemmän inserttejä. Tänään tutustummekin sekä Kalenterimanian blogissa että Youtubessa inserttien lisäämiseen!

Yleisin tapa on liittää kaksi vihkoa yhteen ja käyttää sitä sen jälkeen yhden vihon tavoin. Tavallisesti vihko laitetaan TN:ään etsimällä vihon keskikohta ja pujottamalla kansien kuminauha keskikohtaan. Jos haluaat liittää kaksi vihkoa yhteen, tarvitset kuminauhaa. Voit käyttää mitä tahansa metritavaraa tai ostaa Traveler’s Companyn varta vasten tätä varten suunniteltuja kuminauhoja.

Vihkojen yhteen liittäminen aloitetaan etsimällä kummankin vihon keskikohta ja laittamalla vihot vastakkain niin, että ensimmäisen vihon takakansi koskee toisen vihon etukantta. Sitten pujotetaan kuminauha niin, että vihot yhdistyvät.

Nyt kuminauha kulkee kummankin vihon keskikohdasta ja näyttää tältä:

Nyt vihot voi laittaa kansiin käyttäen vain yhtä kannen kuminauhaa. Vihot lisätään kansiin aivan kuin Kyseessä olisi yksi vihko.

Yhteen kuminauhaan voi myös laittaa kolmannen vihon lisäämällä sen tavalliseen tapaan kannen kuminauhaan. Allaolevassa kuvassa on siis kolme vihkoa yhdessä kuminauhassa.

Ylhäältä katsottuna vihkonippu näyttää tältä:

Vihkoja voi lisätä myös ilman ylimääräisiä kuminauhoja laittamalla kaksi vihkoa sisäkkäin tähän tapaan:

Aiheesta on myös video Kalenterimanian Youtube-kanavalla. Kerro omat vinkkisi kommenteissa tai Kalenterimanian Facebook-ryhmässä!

Kirjoittelemisiin, Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *