Kuten jo aikaisemmin Kalenterimanian Facebook-sivuilla vihjailin, on tänään postauksen aiheena kaikkialle mukanani kulkevan planner bagini sisältö. Esittelen teille omat kalenterin tuunaustarvikkeeni, jotka nappaan aina mukaani laukkuun minne tahansa menenkään.

Tiedätkö sen tunteen, kun huomaat, että pakatessasi kiireessä kalenterin tuunaustarvikkeita laukkuun, juuri se tärkein tavara onkin unohtunut kotiin? Niin minäkin. Minulle on käynyt näin lukuisia kertoja. Niinpä kyllästyttyäni siihen, että se tärkein tavara oli aina kotona, totesin, että on huomattavasti helpompaa, kun ei jokaista kalenterin tuunaukseen tarvittavaa tarviketta tarvitse kerätä yksitellen mukaan laukkuun. Ahaa-elämyksen saaneena otin käyttööni kotimaisen Insjön baginbagin, johon keräsin kaikki ne tuunaustarvikkeet, joita useimmiten käytän.

Mietit varmaan nyt, että mitä sitten kuljetan planner bagissani. En koskaan tiedä etukäteen milloin inspiraatio iskee ja missä muodossa. Toisinaan haluan koristella kalenteriani washiteipeillä ja toisinaan taas tarroilla tai sitten kauniilla kuvilla, joita olen esimerkiksi leikannut lehdistä. Tästä syystä olen kerännyt pienen tuunausarsenaalin, joka sisältää kaikkia edellä mainittuja.

Planner bagistani löytyy:

 • Tietenkin kalenteri
 • Erilaisia kyniä
 • Tarroja
 • Washiteippejä
 • Journaling kortteja
 • Die cutseja
 • Lehdistä leikattuja kuvia
 • Klemmareita
 • Tavallista sekä kaksipuoleista teippiä
 • Sakset
 • Liimaa
 • Yhden reiän rei´ittäjän (tämä muuten on ollut huippuhyvä ostos, joka toimii myös kierreselkäisten kalenterien sivujen rei´ittämiseen)
 • Korjausnauhan
 • Erilaisia muistilappuja

Kalenterimallina kuvauksissa toimi ihanaakin ihanampi hempeänvärinen Recollectionsin Personal Zipper Planner.

Olen tykästynyt kaikkein eniten Stabilon tropikana-merkkisiin kuulakärkikyniin, joilla on todella ihana kirjoittaa. Aikaisemmin niiden kirjoitusjälki tuntui liian paksulta, mutta nykyään en ymmärrä, miten olen edes voinut ajatella niin. 🙂 Lisäksi kynissä on hienon väriset musteet, mikä entisestään lisää niiden ihanuutta.

Journaling kortit ja die cutsit ovat käteviä käyttää myös esimerkiksi kirjanmerkkeinä, mikäli ei välitä klemmareista tai pelkää niiden rikkovan kalenterisivun paperin.

Parasta kalenterin tuunaamisessa nykyään on se, että kaikki tuunaustarvikkeet ovat ottaneet oman paikkansa planner bagistani, eikä enää tarvitse harmitella tärkeimpien tarvikkeiden puuttumista. Nyt voin tuunata kalenteriani juuri niillä materiaaleilla millä haluan, missä vain ja milloin vain.

Mitä sinun planner bagistasi löytyy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *