Freckled Fawn oli yksi kesämiitin sponsoreista. He lähettivät arvottavaksi parikin Traveler’s Notebookkia, ja lisäksi vielä tuunaustuotteitakin! Itselläni kävi onni saada myös yksi yksilö omakseni.

Sain tämän rusettikuvioisen version, ja tämä kuosi onkin värivaihtoehdoista oma suosikkini. Myös mustavalkoiset yksilöt sydänkuosilla ovat omaan silmääni ihania, mutta on tämä silti söpömpi!

Freckeled Fawnin Traveler’s Notebookkeja saa sekä taskullisina, että taskuttomina versioina. Kannattaa siis olla tarkkana omaansa ostoskoriin klikatessa, jotta ei osta vahingossa itselleen taskutonta jos taskut haluaa, tai toisinpäin. Taskullisista versioista löytyy myös kynänpidike, jota ei taskuttomissa ole.

Omat kanteni ovat taskutonta mallia. Kuitenkin taskuja saatan tähän kaivata, joten todennäköisesti tulen ainakin taittelemaan tähän itse taskuston, ja jos se ei riitä, niin sitten tilaan jostain vetoketjutaskun. Ainakin Klemmarikellarista saa Freckled Fawnin omiakin taskuja, ja varsinkin keltainen versio kyllä houkuttaisi! Kuminauhoja on tässä 2, ja itselleni se riittää. Jos haluat 4 kuminauhaa, on silloin taskullinen versio sinua varten!

Materiaali on tässä keinonahka, ja ainakin ensituntumalta vaikuttavat kannet kestäviltä. Aikahan sen tosin vasta lopullisesti näyttää, miten tämä tulee kulutusta kestämään 🙂

En ole vielä päässyt kauhean pitkälle tämän kanssa, mutta hieman olen saanut vihkoja aseteltua sisään. Ja tietenkin suunnitellut kovasti niihin sisältöä! Tästä tulee itselleni puppy planner-kokonaisuus, omistettuna oman pennun odotukselle, ja koiraan liittyville asioille 🙂 Olen saanut kirjattua pitkän listan asioita joita lähteä hahmottelemaan vihkojen sivuille! Jospa sitä alkaisi pikkuhiljaa näitä idoita toteuttamaankin, helpottaisikohan se tätä kuumeista pennun odotus-oloa..? ♥

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *