Saatiin Stabilolta Kesämiittiin ”muutama” sponssikynä.

Nämä Stabilon ihanuudet saapuivat minulle jo hyvissä ajoin ennen miittiä, pyysimme niitä ihanille jäsenillemme Kesämiitin sponssikassiin ja saimme kuin saimmekin niitä! Millaisia nämä kynät ovat lähemmin tarkasteltaessa? Katsotaan…

Stabilo.com sivuilla kerrotaan, että kynän kohdeasiakkaat ovat koululaiset, opettajat ja toimistotyöntekijät. Toimistotyöntekijänä sanoisin, että kynän jälki on erittäin miellyttävää. En kuitenkaan täysin ymmärrä, miksi kynän kohdeyleisö on rajattu, vaikka eihän se sitä tarkoita, etteivät muuta saisi sitä käyttää. Omasta mielestäni kynä sopii jokaisen käteen!

Pointball on valmistettu 79% kierrätetystä muovista ja siinä on ns.klik -mekanismi. Erittäin kätevää siinä vaiheessa varsinkin, kun kynä pitää saada nopeasti käyttöön. Eipä ainakaan korkki tipu ties minne. Tätä Stabilon kynää saa peräti kuudessa eri värissä, joten jokaiseen makuun pitäisi löytyä sopiva. Värit ovat musta, sininen, punainen, vihreä, liila ja turkoosi. Eikä mitään hätää jos muste loppuu, kynä on uudelleen täytettävä!

Kynä tekee siistiä 0,5mm viivaa, joten se sopii mainiosti kalenterituunauksen kaveriksi! Joko sinulla on omasi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *