Jo joutui armas aika – ja kesämiittikin oli ja meni. Ja meni muuten hyvin. Siitä kiitos jokaiselle paikalle tullelleelle höperölle ja hengessä mukana eläneille maanikoille, pus! Miittipäivän sääkin oli meitä suosiva, jo heti aamusta alkaen, saimme nimittäin nauttia aurinkoisesta kelistä. Kaunis ilma toi esille miittipaikan kauniit puitteet jo heti pihaan saapuessa, ja miittihän pidettiin Espoossa Kauppa&Galleria Tallin Juhlatila Tallissa. Olimme ylläpidon porukalla paikan puitteista innoissamme jo etukäteen, ja aika monia ihastuneita huokailuja kuului päivän mittaan teiltä jäseniltäkin!

Meillä ylläpidolla alkoi miittipäivä jo ajoissa, kun saavuimme aamusella laittelemaan paikkaa valmiiksi miittiä varten. Osa porukasta ajeli pidempääkin paikalle, joten ajoissa heräiltiin suureen päivään! Onneksi ihana Jessica piti huolen kahvin saatavuudesta jo heti aamusta. Kuten myös koko päivän ajan, unohtamatta kahvilan herkkutarjontaa!

Skoolattiin skumppaa ja pommaccia yp-porukalla kun kaikki aamun hommat oli hoidossa – skåål ihanalle miittipäivälle, skåål kalenterimanialle!

Goodiebagien sisältö vaihteli kasseittain, tässä esimerkki yhdestä ♥

Jokaiseen neljään, pitkään miittipöytään ripottelimme sponsoroituja tuunausherkkuja miittipäivän aika käytettäviksi – esimerkiksi Teippitarhan teippejä sekä paaaljon erilaisia tuotteita Loihdilta! Jokaiselle oli myös iiiikiomaksi Ajaston kangaskassi, jotka oli täytetty sponsoroimaan lähteneiden yritysten ihanilla yllätyksillä!

Jos ei tervetulo-spiikkejä ja yleisiä ohjeita oteta huomioon, oli ensimmäinen niinsanotusti oikea ohjelmanumero Ajaston puheenvuoro. Ajastolta siis saapui 3 ammattilaista kertomaan meille kalentereiden valmistuksesta Suomessa. Ainakin itse koin tämän mielenkiintoiseksi, ja saattoi sitä jotain uuttakin tulla oppineeksi! Lisäksi Ajaston ihmiset vastailivat lopuksi yleisön kysymyksiin, joita tulikin ilahduttavan paljon, jee!

Meillä oli moooonta ihanaa arvontapalkintoa, jotka kokosimme omaan arvontapöytäänsä. Aika hyvännäköinen setti saatiin arpoa!

Meillä oli paikallaolijoille myös yksi tuunaushaaste; ”tuuna aukeama käyttäen vain goodibagista löytyviä asioita” ! Haaste oli nimensä mukaisesti melko haastava. Mutta aivan mahtavasti porukka osallistui ja kokeili erilaisia tuunauksia omien mukavuusalueidensa ulkopuolella! Ja materiaaleja käytettiin aivan mahtavan luovasti! Kuvia haasteen tuotoksista löydät instagramista risuaidalla #kesämiittituunaa . Muutakin kuvamateriaalia miitistä löytyy instagramista häshtagein #kalenterimania ja #kesämiitti2017 ♥ Ja jos juuri sinä olet ottanut miitistä, tai esimerkiksi miitistä saaduilla tuotteilla toteutetusta aukeamasta, kuvan, lisää se ihmeessä someen edellämainittujen tunnisteiden kera!

On mahtavaa, että niin moni yrittäjä ja yritys lähti mukaan sponsoroimaan tätä jättimiittiä, ja halusi ilahduttaa manialaisia. ♥ Ja ilahtunutta kyllä porukka olikin, todella. Joten kaikille sposoreille haluan sanoa vielä kerran yhteisesti; KIIIITOS!

Ajasto

Anun Putiikit

Chic Company

Freckled Fawn

Heidin Korttipaja

Karuski Paper

Klemmarikellari

Kuretake UK

Pilot Pen

Sinelli

Stabilo

Suomalainen Kirjakauppa

Teippitarha

Kustantamo S&S

Loihdi

Korson aseman puoti

Se Hämeenpuiston Vihkokauppa

Harjun Paperi

Jeminalovespaper

Yläkerran parvelta löytyi myös kuvauspiste, josta löytyi – tietenkin – myös asiankuuluvia somisteita kuvien ottoon. Tässä kuvassa edustaa koko 11päinen ihana ylläpitäjien lauma! Huomatkaa allekirjoittaneen yksisarvinen. Koska yksisarviset on pop.

Yksisarvinen ei kuitenkaan ollut ainoa karvaturri paikanpäällä. Eläimellistä menoa meille nimittäin tarjoilivat niin Tallikoira Arianna, kuin suuupersuloiset liito-oravatkin! Itse näin liito-oravan poikasen, kun raukka tippui terassille – ei liito ihan kantanutkaan niinkuin piti. Emo tuli kuitenkin karkulaisen hakemaan, joten loppu hyvin, kaikki hyvin!

Itselleni jäi päivästä todella hyvä mieli, ja lämmin olo. Monia tuttuja naamoja, ja vielä enemmän uusia. Paljon naurua, iloa, höpötystä ja useita lämpöisiä halauksia. Tarroja, washeja, maanikoita – ja niitä kalentereita, niitä mahtui päivään PALJON. Toivon sydämeni pohjasta että te nautitte miitistä yhtä paljon kuin minä itse tein, ja että miittitunnelma välittyi edes osittain teille jotka seurasitte miittiä somen kautta! Ja lopuksi haluan sanoa vielä yhden kiitoksen; KIITOS ylläpidon hullu poppoo! Ootte rautaa. ♥

♥, Inka

 

Pssst, jos kiinnostaa mitkä oli fiilikset ennen miittiä, kurkkaa Heidin postaus miitin valmistelusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *