Hei kaikki! Olen Sanna, kalenterimaanikko. Ajattelin kertoa miten minä tätä kalenteritouhua teen. Kalentereita on tällä hetkellä useampi, mutta tässä nyt Happy Planner, koska tänään teki mieli tehdä juuri siitä ensi viikon näkymä.

Minulle on muodostunut tavaksi tehdä seuraavan viikon kalenterinäkymä perjantaina töiden jälkeen. Se on meidän perheessä hetki, jolloin kaikki perheenjäsenet ovat kotona ja touhuavat kaikessa rauhassa omiaan. Minusta on ihana istua työpöydän ääressä, ehkä kuunnella musiikkia ja miettiä, millaisen viikon haluan nyt tehdä. Tämä irrottaa minut menneestä viikosta ja jäsentää tulevaa.
Kalenterimanian ansiosta (tai syystä, miten vain) olen tullut hyvin nirsoksi kynien suhteen. 😀 Ei todellakaan ole ihan sama, millä kynällä kalenteriin kirjoittaa tai bujoonsa piirtää. Kuvassa oleva Pentelin rintasyöpäkynä on ehdoton lemppari. Joudun ehkä ostamaan pari varastoon. Kirjoitustuntuma on sujuva, jälki tarkkaa, kynä ei sotke eikä mene ihan pahasti ainakaan minun kalentereideni papereista läpi.
Aina ei oikein onnistu. Tänään testasin liimakynää ja foliointia – ja kuten näkyy, tämän tädin pitää vielä treenata. Ja ehkä ostaa kapeampi liimakynä. Laminointilaitteella onnistui ihan hyvin! Se ei näy kuvissa, mutta Blessed-tekstissa on ruusukultaa.
Teen paljon asioita itse. Kuvassa olevan magneettiklipsin tein tänään. Näin jossakin kuvan tuollaisen teosta ja päätin kokeilla, kun magneettinauhaa oli pätkä entuudestaan varastossani. (Vinkkinä, että klipsi pitää taittaa HETI malliinsa kun se tulee laminointikoneesta kuumana.)
Tässä tämän päivän lopputulos. Tällä mennään ensi viikkoon. Kovin on tyhjää, mutta pitää nyt vielä tässä kohtaa jättää sitäkin.
Asun Etelä-Pohjanmaalla ja täällä on harvoin mitään tapahtumia. Seuraava etappini kalenteriaskartelun puitteissa on kesäkuun puolessa välissä oleva suurtapahtuma Seinäjoella, Farmari. Ihan vinkkinä heille, jotka asuvat myös näillä nurkilla! Tulossa kivaa! Minä valmistin jo miehenkin, että hän kiertää traktori- ja eläinosastot poikien kanssa ja minä kierrän tyttären kanssa (joka rakastaa askartelua eikä ole kiinnostunut koneista) Taito-puolen kalenterituunaustarvikkeiden kiilto silmissäni. Ihanaa, kun pääsee oikeasti hypistelemään tarvikkeita. Joudun tällä hetkellä tilaamaan lähes kaiken netistä tai tekemään itse. Ja pakko hehkuttaa, että odotan Priman uutuus-Nomad’s TN:ää kuin kuuta nousevaa ja sitä, että pääsen Farmariin uuden TN:n kanssa miettimään, mitä kivaa ja ihanaa keksin siihen. Oijoi. (Pienet on kuulkaa tämänkin perheenäidin ilot!)
Kalenteritouhu on minulle ensisijaisesti hyvänmielen hommaa. Kalenterilla on minulle ihan se perinteinen muistintukifunktio, mutta koristelun kautta siitä on tullut enemmän. Koristeluhetki on minulle mindfullness-harjoitus. Laitan kalenteriin menojen lisäksi asioita, joita haluan muistaa. Kuten vaikka sen, että yritän ajatella asioista nätisti ja positiivisesti. Minulla ei ole ongelmaa olla vihainen ja ilkeä, mutta haluan ihmisenä olla positiivinen.
Hyvää päivänjatkoa teille 🙂 Minä nousen tästä ja menen lataamaan viikonlopun ensimmäisen pyykkikoneellisen.
Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *