Sain Kalenterimanian Kesämiitln goodie bagista kätevän pienen ja todella näppärän Ajaston Timex Handy kalenterin. Väriltään kalenterini on oranssi/musta. Kalenterin kannet ovat ihanan pehmeää, vähän kumimaista materiaalia, enkä millään malta olla hipelöimättä kalenteria tämän tästä. Kalenterin kansien lisäksi mukana tuli kalenterivuosipaketti tälle vuodelle sekä täydennyspaketti, joka sisälsi päivämuistio- ja tehtäväsivuja samoin kuin ruudutettuja ja viitoitettuja sivuja ja puhelinmuistion.

Minulle kalenterin saaminen ei olisi voinut osua parempaan ajankohtaan, sillä matkustimme perheeni kanssa miitin jälkeen kahdeksi viikoksi etelään nauttimaan kesästä, auringosta ja lämmöstä. Halusin matkustaa mahdollisimman kevyesti, joten jätin omat luottokalenterini (Ajaston Wega ja Recollectionsin Zipper Planner personal) sekä kaikki kalenterin tuunaustarvikkeet kotiin. Otin mukaan ainoastaan uuden ihanuuden Timex Handyn.  Oli todella kätevää, kun pystyin kirjoittamaan pakkauslistat valmiiksi Timex Handyyn. Samoin hyödynsin puhelinmuistiota ja kirjoitin osoitteet sinne, että sain lähetettyä pakolliset postikortit. Hyödynsin myös Timex Handyn lompakko-ominaisuuksia ja käytin sitä koko loman lompakkona. Totesin Timex Handyn niin toimivaksi kokonaisuudeksi, että menetin sille täysin sydämeni. 

Kohteessa minua alkoi todella kovasti harmittamaan ja kaduttamaan oma ajattelemattomuuteni, etten ottanut mitään kalenterin tuunaustarvikkeita mukaan. Olisin halunnut tuunata uutta kalenteriani hotellihuoneemme terassilla auringosta nauttien. Niinpä oli pakko lähteä paikallisia marketteja koluamaan ja löysinkin yllättävän hyvän saaliin. Ostin uuden penaalin, erivärisiä kuulakärkikyniä, pieniä muistilappuja sekä tarroja. Ja tarttuipa mukaani myös kolmen rullan lajitelma ”washi”teippejä. Löytöjen ansiosta lomani pelastui ja pääsin tuunaamaan kalenteria. 

Kiitos vielä kerran Ajasto!

Omasta Timex Handystaan on aikaisemmin postannut Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *