Hei olen Taru ja voitin Kalenterimanian arvonnassa aivan ihanan Freckled Fawn Traveller’s Notebookin ja koristelusälää. Olen aina ollut Kalenterimanian hiljainen lukija ja olen kommentoinut julkaisuja vain harvoin. Silti olen ”kova” kalenteriharrastaja. Olen harrastanut Bullet Journalia yli vuoden ajan ja innostukseni siihen tuli kaverilta, joka esitteli minulle Kalenterimania Facebook-ryhmän. En ole käyttänyt kalenteriharrastukseeni lähestulkoon ollenkaan rahaa, vaan olen askarrellut aina itse vihkojen kansia, leikellyt lehdistä kuvia ja piirrellyt sivuilleni kaikenlaista kivaa. Vasta nyt olen hurahtanut hieman ostelemaan washi-teippejä, erilaisia kyniä ja tarroja elävöittämään vielä lisää kalenteriani.

Mennään kuitenkin itse aiheeseen! Traveller’s Notebook on ollut haavelistallani jo todella pitkän aikaan. Olen vertaillut ja ihmetellyt mikä olisi juuri se minun kanteni vai tekisinkö sellaisen itse, kun kerta kätevä käsistäni olen. Kun näin Kalenterimanian sivuilla tämän ihanaisen arvonnassa olin varma, että se voisi olla juuri minulle sopiva ja mitäs tapahtuikaan! Arpaonni suosikin juuri minua.

Päätin tehdä Traveller’s Notebook (Tästä eteenpäin lyhennän TN) kesälle seikkailukirjan, johon kerään kaikkea mitä tänä kesänä tulee tehtyä. Ompelin TN:n kanteen kynätelineen Ikean kesä 2016 kankaasta. Noihin kynätelineisiin löytyy paljon Pinterestistä ohjeita ja ne ovat helppoja tehdä. Kannattaa tutustua! Laitoin myös kuminauhaan roikkuman retron kenguru korun jonka löysin kaappieni pohjalta. Kaappien pohjalta voi löytyä yllättäviä asioita, joita voi hyödyntää kalenterien/vihkojen koristelussa.

Tein TN:n sisälle vihon ruutupaperivihon jämistä, sekä kaapista löytyneistä luonnospapereista. Leikkasin ne saksien kanssa sopivan kokoisiksi ja ompelin käsin paksulla langalla sivut yhteen. Piirtelin vihon kanteen summamutikassa kaikenlaisia kesäisiä juttuja ja lainaus ”You belong with widlflowers” kuulosti sellaiselta mikä kuvaisi kesääni, sillä haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa luonnossa.

Tässä on vihkoni ensimmäinen aukeama. Kansisivulle liimasin ruskeaa lahjapaperia ja kiinnitin ihanan kuvan kihlatustani syömässä jäätelöä. Oikealle sivulle liimailin arvonnassa voittamiani tarroja. Nuo keltaiset kohokirjaimet ovat todella veikeitä! Tarkoitus olisi vielä kiinnittää TN:n toiseen kuminauhaan luonnosvihko, sillä tykkään piirrellä tosi paljon. Voisin siis käyttää näitä kansia myös luonnoskirjana.

Tässä on vielä ihana TN ja tekemäni vihko erikseen. Olen todella tyytyväinen siihen minkälainen vihosta tuli ja kuinka helppoa sen tekeminen oli. Vihkoa tehdessä kannattaa olla varovainen. Itse onnistuin katkaisemaan neulan, kun ompelin vihon sivuja yhteen. Neula hajosi moneen osaan lennellen ympäri askartelupistettäni.

Tässä on vielä kaikki mukana tulleet koristelutarvikkeet. Kaikkien noiden värisävyt sopivat täydellisesti yhteen ja ovat juuri sellaisia tyyliltään mistä minä itse tykkään. Supersuosikkini kaikista noista on washiteippi, jossa on kultaisella tekstillä viikonpäivät! Sitä tulee varmasti käytettyä paljon bujossani. Mukana tuli myös kätevä pilkullinen pussukka, jonne nuo kaikki askartelutarvikkeet voi laittaa. Näitä pussukoita voisin hankkia lisää, niin pöydiltäni häviäisi kaikki irtonaiset askartelutarvikkeet pois ja ne olisi helppo löytää samasta paikasta jatkossa.

Ihanaa kesää kaikille! Muistakaa nauttia jokaisesta lämpimästä päivästä niin paljon kuin mahdollista ja ottaa kaikki kesästä irti!

  • Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *