Sain muutama viikko sitten Ajastolta postia. Paketissa oli mustat Timex-kannet ja Ajaston uusi lukuvuosipaketti, joka kantaa nimeä Timex Planner. Lukuvuosipaketti ja kannet on saatu Ajastolta esittelyä varten ja olen esitellyt ne myös Kalenterimanian Youtube-kanavalla.

Timex Planner-lukuvuosipaketti on 18kk sivupaketti, johon myös Kalenterimanian Facebook-ryhmän jäsenet ovat päässeet vaikuttamaan. Kun vuoden 2017-2018 lukuvuosipaketteja suunniteltiin, Ajasto toteutti Kalenterimanian Facebook-ryhmässä kyselyn, jonka tulosten pohjalta valittiin tämän lukuvuosipaketin sivun asettelu.

Lukuvuosipaketti on valmiiksi rei’itetty Ajaston Timex rei’ityksellä. Käytännössä tämä rei’itys on sama kuin missä tahansa muissakin personal-kokoisissa plannereissa! Sivut sopivat siis Timexin kansien lisäksi hyvin monien muidenkin merkkien kansiin.

Paketissa on vuositaulukko vuosille 2017, 2018 ja 2019. Kuukausisuunnitelmasivuilla kuukauden päivät kulkevat sivun vasemmassa reunassa ja tilaa merkinnöille on aina yksi rivi. Kuukausisuunnitelmia on mukana heinäkuusta 2017 kesäkuuhun 2019.

j

Viikkosivut ovat vaakanäkymällä, viikko yhdellä aukeamalla. Vasemman sivun yläreunassa lukee kuukausi, vuosi ja meneillään oleva viikko ja siellä on tilaa muistiinpanoille. Sivut ovat valmiiksi päivätyt ja niissä on mukana nimipäivät ja juhlapyhät. Juhlapäivät on merkitty punaisella, muutoin fontti on musta. Aivan sivupaketin lopussa on kolme viikkosuunnitelmasivua, joita voi käyttää esimerkiksi habit trackerin tyyliin tapojensa seurantaan.

Tässä paketissa paperin paksuuteen on selvästi panostettu! Videoesittelyssä näkyy paperille tehty leima- ja kynätesti, jossa Plannerin paperi pärjäsi erinomaisesti! Kaikkineen tämä lukuvuosipaketti on oikein hyvä kotimainen vaihtoehto uusiksi kalenterisivuiksi. Sivuista on moneksi ja minä aion ottaa nämä sivut työkäyttöön myöhemmin tänä vuonna.

-Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *