Nyt varmaan ihmettelette miten yliviivaustussista voisi saada kokonaisen blogikirjoituksen aikaan, mutta kyllä se on ihan mahdollista! Stabilo yllätti meidät laittamalla samaan lähetykseen pointball -kynien kanssa myös Stabilo Neon yliviivaustusseja, ihanan pinkin värisenä! Kesämiittiin osallistuneista osa löysi tällaisenkin ihanuuden goodie bagistaan.

Stabilo suunnitteli tämän yliviivaustussin tuubin muotoon, jolloin se sopii käteen paremmin, kuin ”tavallisen mallinen” yliviivaustussi. Muoto on niin hauska, ettei sellaista ainakaan minulle ole tullut missään vastaan. Stabilon sivuilla sitä kehutaan jopa ”muotiasusteeksi”.

Tussi piirtää 5mm levyistä neonväristä viivaa!

Tätä modernia Stabilon yliviivaustussia on myös saatavilla neljänä eri värinä: keltaisena, vihreänä, pinkkinä sekä oranssina. Muste on vesipohjainen ja yliviivaustussissa on käytetty Stabilon Anti-Dry-Out teknologiaa; Tussi ei kuivu neljään tuntiin jos unohdat korkin pois.

Joko sinulla on omasi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

1 comment on “Esittelyssä Stabilo Neon yliviivaustussi”

  1. Olen nähnyt joillakin noita tuubitusseja, ja ne on kyllä tosi hauskan näköisiä! Itselläni on vielä ihan normaalit Stabilot, mutta nuo voisin ostaa näiden kuivuttua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *