Tästä listasta saisi edes yrittämättä todella, todella pitkän, mutta ajattelin lukijakuntamme suosivan hieman lyhyempää versiota siitä, mitä minä vielä haluaisin oppia kalenterituunaukseen liittyen.

Ihan ensimmäinen pakko-joskus-oppia-asia on kalligrafia! Voi miten rakastankaan tuota koukeroista kirjoitustyyliä ja vain kadehdin, kun muut osaavat ja minä en. Sain äitienpäivälahjaksi Modern Calligraphy -kirjan, eli siitä sitten vain opettelemaan! Harmi vain, että kuulun siihen ihmislajiin, joka haluaa, että kädestä pitäen opetetaan… Tai sitten olen vain laiska opettelemaan. Joka tapauksessa, olisi ihanaa joskus itsekin kirjoitella kalligrafiatyyliin kalenterieni sivuille merkintöjä.

Sitten uutena hullutuksena tahtoisin oppia käyttämään Traveller’s Notebookia! Ostin jopa Color Crushin Navy Floral -kannet, mutta en koskaan ehtinyt käyttämään niitä, kun jo myin ne eteenpäin varmana siitä, ettei ole minun juttuni tuollainen… Vaan kuinkas sitten kävikään… Bujoilu kuuluu myös samaan sarjaan TN:n kanssa, voi kunpa joskus oppisin bujoilun jalon taidon. Ongelma taitaa piillä siinä, että haluan valmiita pohjia ja asioiden olevan järjestyksessä. Pelkkä ajatuskin siitä, että vain läiskisin asioita ja tarroja sinne sun tänne ympäri vihkoja alkaa jo hieman ahdistaa. Eri asia on sitten tietenkin hallittu kaaos.

Olen jo hiukan onnistunut löysäämään otettani kalenterintuunauksessa sillä tavalla, että tulee hetkiä, jolloin minusta on hauskaakin läiskiä tarroja ja washeja sinne sun tänne kalentereissani. Silti, pitäisi oppia vielä enemmän päästämään irti ”hallitusta tuunailusta” ja vain antaa mennä! Loppujen lopuksi, kalenterituunaushan on hauskaa puuhaa!

Onko sinulla vielä jokin kalenterituunauksen osa-alue, mitä haluaisit vielä oppia?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

2 comments on “Haaste – Mitä minä haluaisin vielä oppia?”

  1. En ollut koskaan kuullutkaan bujoilusta mutta tämän postauksen ansioista aion kokeilla sitä lähiaikoina. Saa nähdä hullaannunko myös sen koristelemisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *