Monta uutta asiaa on jo tullut opittua, ja monta haluaisin vielä oppia.

Mutta ajankohtaisin tällä hetkellä olisi die cutsien käyttö kalenterissa. Olen arastellut näiden käyttöä, enkä ole kokenut omiksi. Silti niitä vain tulee ostettua ja ihailtua. Olen pitkään ihaillut muiden kalenteriaukeamia, joissa näitä on käytetty. Niitä ihania täysiä aukeamia, joissa on ihania kuvia.

Aloitin nyt varovasti, ja laitoin traveler`s notebookin vihkojen kanteen muutaman koristeeksi.

Aukeamani ovat muutenkin oleet hyvin minimalistisia. Pari pientä teippiä, pari tarraa ja pakolliset kirjoitukset.

Nyt olen pariin aukeamaan laittanut enemmän tarroja, leimoja, teippiä ja kirjoitusta. Vähän kokeillut, miltä täydempi aukeama näyttää. Alkuun tuli pari hyvin epäonnistunutta aukeamaa. Juuri sen näköistä, että olen yrittänyt vain täyttää sivuja. Viime viikon aukeama oli jo vähän siedettävämpi. Tämän viikon on vielä kesken. Tämän viikon aukeamaan olisi tarkoitus nyt koittaa laittaa näitä.

Ehkäpä jo seuraavassa sunnuntain kuvaketjussa nähdään näitä aukeamassani, ehkä. Kokeilen tässä varovasti alkuun.

Varsinkin Miran aukeamat joissa näitä on käytetty, ovat aivan ihanan upeita! Jokin välimuoto niiden ja  minun nykyisten välillä voisi olla sellainen minulle sopia. Katsotaan paljonko näihin hurahdan vielä.

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *