Onpas hieno termi ja tasan tarkkaan väärin kirjoitettu, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan. Tai yritän tarkoittaa. Tämän päivän postaus kertoo siitä, miten minä seuraan kalentereissani eri asioita. Mitä asioita? Katsotaan…

Juokseminen on yksi rakkaimmista harrastuksistani, joten kirjaan kalenteriini aina kuukauden juoksut etukäteen. Kuukausiaukeamalle kirjoitan yleensä vain ”run” tai liimaan juoksutarran, jotta näen helposti, mihin päiviin juoksuni ajoittuu. Itse viikkoaukeamille tulee sitten tarkempaa tietoa. Koska juoksen aikaa vastaan, en merkitse ylös kilometrejä, vaan lenkkiin kuluvan ajan. Juoksen neljä kertaa viikossa, ja lenkkeihin sisältyy pitkää matkaa, lyhyempää matkaa, palauttava lenkki sekä intervallit.  Lenkin jälkeen merkkaan sitten ylös muitakin tietoja: kilometrit ja minuuttivauhdin. Kaloreita en niinkään seuraa, mutta välillä laitan nekin ylös. Sitten voi taas hyvällä omalla tunnolla syödä sen jätskin.

Budjetti. Tämä. Asia, joka saa minut aina innostumaan, että jes! Alanpa seurata kulutustani. Idea hyvä, toteutus huono. Itse asiassa budjetin seurantani on niin surkeaa, että ostin matkoilla ollessani erillisen ihanan vihreäkantisen vihon, jonka kannessa luki kauniisti Budget. Vihko sisälsi valmiiksi tehdyt seurantasivut ja olinkin innoissani ottamassa sitä käyttööni, kunnes huomasin, että sivujen layout ei oikein ole mieleinen. Joten se siitä seurannasta. Vihko kulkee silti tiiviinä osana Color Crushiani.

Voisi sanoa, että olen wanna be -träkkääjä. Haluan seurata kaikenlaisia tekemisiäni ja menemisiäni ja mitä telkusta tulee ja mitä kirjoja luen ja kuinkas tänään voidaan ja miten lapset kasvavat jne. Minulla on jopa lista siitä, mitä kaikkea alan seurata. Seuraan sitä, mitä alan seurata. Oikeastaan aktiivisesti seuraan vain juoksulenkkejäni ja niistäkin lähinnä sitä, paraniko aika. Olen tullut siihen tulokseen, että ehdottomasti tarvitsen Traveler’s Notebookin, jonne pitää hankkia monta ihanaa vihkoa. Jokaiselle viholle sitten oma seurattavien asioiden lista.

Kalenterissani käytän seuraamisieni koristeluun tarroja. Joskus saatan yliviivaustussilla vedellä lenkkejä yli, jotta näen nopeasti, millainen lenkki täytyy heittää, ja sitten liimaan viereen jonkun ihanan tsemppitarran. Minulla oli vanhassa tietokoneessa lista, jossa seurasin juoksukisojeni tuloksia, mutta kun yritin avata konetta, jotta saisin teillekin siitä kuvan, se ei suostunut yhteistyöhön. Täytyypä antaa kone jollekin, joka voisi pelastaa sen sisällön. Sitten voisinkin seurata sitä, miten koneen pelastustyöt etenevät!

Miten sinä seuraat erilaisia asioita?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *