Tämä pieni ihanuus saapui minulle äitienpäivänä, kun mieheni yllätti minut lahjoilla. Olin jo unohtanut edes haluavani moisen kirjasen, mutta äkkiä se muisti sieltä palasi; mieheni oli antanut minulle aikoja sitten luvan klikkailla Amazonista hänen puhelimensa toivelistalle kalenterihärpäkkeitä ja muuta kivaa, niin olin sitten klikkaillut tämänkin toivelistalle. Ja on se vaan niin ihana!

Millainen sitten on Fitbook? Nimensä mukaisesti se on fitness ja ravinto- päiväkirja, eli sinne saa kirjattua ylös omat treenit ja ravinto-ohjelman 12 viikon ajalta. Fitbook sisältää erilaisia ”suunnittelusivuja”, joille voi asettaa omat tavoitteet, suunnitella treenit sekä ravinnon. Fitbookissa on oma tila kirjata ylös cardiotunnit, saliharjoittelut ja muut jumppatunnit. Lisäksi Fitbookiin voi kirjata omia motivaattoreita ja palkitsemissysteemin itselleen. Mikäli Fitbookin kansi ei omaa silmää miellytä se on helppo tuunata omanlaiseksi.

Ensimmäiselle aukeamalle suunnitellaan oma 12 viikon ohjelma: ylös kirjataan paino ja rasvaprosentti; nykyinen ja se mihin tähtää. 12 viikon tavoitteisiin kirjataan tavoitteet niin treenin kuin ravinnonkin suhteen. Tilaa on kirjoittaa ylös omat motivaattorit, sekä yhdelle sivulle koko 12 viikon päivittäiset harjoitukset.  Näin on helppoa yhdellä vilkaisulla katsoa, milloin on esim. salipäivät.

Seuraavalle aukeamalle kirjoitetaan ensimmäisen viikon treenit sekä ruuat. Lisäksi ylös kirjataan nykyinen ja tavoiteltava paino sekä rasvaprosentti. Viikon treenitavoitteille on oma kohta, sekä punainen laatikko, johon voi kirjata sen viikon itsensä palkitsemisen. Plussaa on, että sivuilla on tilaa myös omille muistiinpanoille.

Fitbookissa on omat sivut myös voimaharjoittelulle; voit kirjata ylös eri liikkeet sekä sarjat, merkata mitä osaa vartalostasi treenaat, jne. Ravinto-osioon pystyt kirjaamaan päivittäin omat ateriat, vitamiinit, vedenjuonnin sekä unenmäärän. Lisäksi sivuilla on ruoka-aineseuranta, johon pystyt kirjaamaan, paljonko söit vihanneksia, hedelmiä, proteiinia, jne. Kätevää!

Jokaisen viikon lopussa on aukeama ”Weekly Wrap Up”, johon pystyy tekemään viikon treenien ja ravinnon yhteenvedon. Sivuilla on omat kohdat sille, tuliko treenit tehtyä, mitkä tavoitteet saavutit, ansaitsiko palkkion, mikä viikossa meni hyvin ja mikä ei mennyt ihan putkeen. Tilaa on kirjoittaa ylös omia mietteitä ja inspiraatioita. Sivuilla on myös tsemppaavia sitaatteja!

Fitbookin viimeisellä aukeamalla on tilaa muistiinpanoille ja takakannessa on muovitasku, johon voi sujauttaa oman ”ennen ja jälkeen” -kuvan. Ja mikä hienointa, Fitbookin mukana tuli oma kynä! Pienen kokonsa ansiosta Fitbookia on helppo kuljettaa mukana niin vapaalla kuin harrastuksissakin. Sopisiko tämä sinun treenikassiin?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *