Arvatkaa mitä? Mä rakastan folioituja juttuja! Ei välttämättä tullut suurena yllätyksenä, hih. Varsinkin kultafolioidut jutut ihastuttavat, ja niitä onkin tullut hamstrattua joitakin. Esimerkiksi kultafolioidut ohuet teipit jotka olen tilannut Teippitarhalta ovat ahh, niin kauniita! Lisäksi folioituja yksityiskohtia löytyy myös useista tarroista, die cutseista ja korteista.

Tämän johdannon jälkeen lienee melko ilmiselvää se, että mitä mie haluaisin vielä oppia. Jep, tahtoisin oppia folioimaan! Varsinkin, kun kesäkuun alussa luin Miran postauksen aiheesta. Ihan ensiksi täytyisi vain hankkia lasertulostin. Tai kenties vaihtoehtoisesti ylipuhua joku tuttu hankkimaan moinen kone, jota sitten voisin aina hieman lainailla..? Itse foliointilaitteen hankkiminen olisi varmasti helppoa siinä vaiheessa. Vaikeudeksi koituisi seuraavaksi varmaankin valinnan hetki siinä kohtaa, kun pitäisi päättää että minkä värisiä folioita sitä oikein tilaisi kokeiltavaksi!

Olen myös kovasti suunnitellut kokeilevani Zigin liimakynien kanssa foliointia (tällä videolla näkyy miten se toimii!), mutta vielä se on jäänyt ajatuksen asteelle. En nimittäin tosiaankaan osaa päättää minkä värisellä foliolla sitä lähtisi aloittamaan!

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *