Päiväni ovat muuttuneet todella paljon siitä, millaisia ne olivat vuonna 2009, aloittaessani yrittäjän taipaleen. Olin ollut työttömänä jo pidemmän aikaa kun päätimme aviomieheni Mikon kanssa, että verkkokauppa voisi olla se minun juttuni sillä sen aloittaminen oli meille ammattitaidoistamme johtuen luonnollista. Ennen Klemmarikellaria minä olin tehnyt graafisen suunnittelijan töitä ja Mikko saanut koulutuksen IT-Tradenomina. Olemmekin tehneet kaiken logoista lähtien, ihan verkkokauppaan asti itse. Verkkokaupan huoltaminen viekin useita työtunteja viikossa sillä erilaisia vaativia päivitystöitä ja muutoksia alustaan teemme jatkuvasti, päivittäisten tuotepäivitysten lisäksi. Mikko tekee meillä nämä IT-työt ja monesti ne ovatkin vuosien projekteja, siellä verkkokaupan taustalla, mikä ei aina asiakkaille varsinaisesti näy, mutta vaikuttaa toimivuuteen.

Uusia tuotteita sekä täydennyksiä varastoon saapuu viikoittain. Rahtien purkaminen, hinnoitteleminen ja tuotteiden lisääminen verkkokauppaan on yllättävän hidasta työtä ja siihen meneekin viikossa eniten tunteja. Tuotteiden kuvaaminen ja käsitteleminen on myös osa arkeani, onneksi monella valmistajalla on nykyään laadukkaita tuotekuvia valmiina.

04Uusia tuotteita etsin valikoimaamme päivittäin jotta joka viikko olisi uutta ja mielenkiintoista Klemmarikellarin valikoimassa niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin hypisteltävänä =)
Se onkin minulle yksi mielekkäimmistä hommista!

Tilauksia otamme vastaan verkkokaupan lisäksi myös sähköpostitse ja ennakkovarauksina jolloin teemme näihin laskut erikseen mikä onkin iso osa viikottaista työsarkaa. Yhdistelemme tilauksia ja fiksaamme usein moneenkin suuntaan, joka toki teettää meille lisätyötä mutta on osa hyvää kotimaista palvelua.

Sähköpostia tulee runsaasti. Niiden läpikäyminen/blokkaaminen ja niihin vastaaminen meneekin usein yön tunneille. Olen tavoitettavissa myös facebookissa melkeinpä 24/7 ja vastaan päivittäin erilaisiin kysymyksiin ja käyn keskusteluja askarteluun liittyen =)

Klemmarikellarilla on kivijalkamyymälä Raisiossa, ihan Turun ja Raision rajalla, joka on avoinna kaksi kertaa viikossa. Verkkokauppatyön lisäksi meillä on myymälänhoidollisia hommia kuten tuotteiden hyllytystä & järjestelemistä, siivoamista ja mallitöiden vaihtelua. Myymäläpäivinä keräilen myös verkkokaupan tilauksia ja palvelen asiakkaita tiistaisin 13-18 ja torstaisin 13-18. Aukioloajat joustavat asiakkaiden mukaan 😉

Vuoden aikana osallistumme myös useisiin kädentaitoalan messuihin jotka edellyttävät paljon suunnittelua viikkoja etukäteen sillä jokainen osasto on erilainen ja me haluamme mukanamme olevan mahdollisimman paljon viimeisimpiä uutuuksia sekä monipuolisen valikoiman. Tänä vuonna edessä on vielä Leimailutaivas 30.9 ja Suomen Kädentaitomessut Tampereella 17.-19.11.

Tämän lisäksi teen mallitöitä tuotteistamme ja päivitän Instagramiamme aina kun vaan ehdin!

Yhtään samanlaista työpäivää ei ole =)

Teksti ja kuvat: Jonna Liukoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *