Viimein olen päässyt toteuttamaan kesää varten suunnittelemiani reissuja. Ensimmäisenä kohteena Tampere ja syykin on varmasti selvillä – Se Hämeenpuiston Vihkokauppa! Sen reissun jälkeen olen päässyt aloittamaan jokaisen aamuni kahvilla lempimukistani. Tämä oli minun yksisarviseni, jota olen metsästänyt pitkään! Gemma Correllin mukeja löytyy Sandy Talarmon hoivista useampia erilaisia, mutta kun tämä aihe on nyt vain niin mua niin pakkohan se oli käydä lunastamassa hyvään kotiin. Niinäkin aamuina kun itsestä ei löydy sitä poweria niin voi ladata Support bras- mukin täyteen kahvia ja imeä itseensä kupillisen kannustusta!

Se Hämeenpuiston Vihkokauppa on ollut listallani jo kauan ja monestakin syystä. Sijainti on oikein hyvä ja kauppaan on helppo löytää useankin maamerkin ansiosta. Näyteikkuna oli kauniisti aseteltu ja siitä jo sisääntullessa sai kuvan, että kaikkea ihanaa tulee löytymään. Kauppias itse on ehdottomasti tutustumisen arvoinen – kaikki kalenterimanialaiset tietävät tämän varmasti. Kuinka hienoa oli astua ovesta sisään ja todeta, että ”Heeeei, mä olen manialainen!”. Oli myös uskomatonta, kuinka katse alkoi heti harhailemaan ympäriinsä. Korkeat hyllyköt täynnänsä mitä ihanimpia tuotteita. Ensimmäinen kierros kaupan ympäri löysi ne jutut, jotka olisivat omiin juttuihin ihania ja mitä itse haluaisi. Seuraava kierros pitikin aloittaa heti putkeen kun aina silmä löysi kaukaisuudesta tuotteen, jota ei välissä huomannutkaan. Ja toisenkin. Tottuneelle shoppailijalle tämä yleensä kertoo päällä olevasta tietynasteisesta hurmiotilasta, kun ei kapasiteetti riitäkään rekisteröimään kaikkea.

Lisättäköön, että perfektionistin ja näinkin pedantin ihmisen silmään kuin minä, Vihkokauppa on taivas. Tuotteita on paljon ja monipuolisesti, mutta ne ovat täydellisessä ordningissa. Täydellisessä. Kuvitelkaa. Plannereita, inserttejä, teippejä, vihkoja, tarroja, muistikirjoja, kortteja, muistilappuja, charmeja, mukeja, laukkuja, penaaleja… Pikkuisia koreja hylly hyllyn jälkeen. Niitä oli ilo selata ja koska kaikkeen pitää koskea, oli se täällä välttämättömän lisäksi helppoa. Täytyy sanoa sekin, että liike on pieni tilaihme! Valo on minulle sellainen asia, jonka pistän merkille ja wau, mikä paikka ihan siinäkin mielessä – luonnonvalo pääsee täyttämään koko tilan sekä taka- että etuikkunasta käsin! Ja mitä minä siinä ihanassa valossa ja valovoimaisessa seurassa pyöriessäni löysin? No, katsokaas tätä!

Onneksi Sandy tekee liveä Vihkokaupan kuumalle linjalle. Olikin Sandyn ansiota, että onnistuin tämän söpöläisen itselleni vielä nappaamaan. Niitä kun ei enää saa ja tämä oli Vihkokaupallakin ainoa kappale kun katsoin unboxing-liveä. Menin saman tien lankoja pitkin Tampereelle. Caps lock pohjassa, monilla hymiöillä ja huutomerkeillä vienosti ilmaisin ottavani mielelläni hoteisiini orvon kappaleen Carpe Diem Ballerina The Reset Girlin Kitistä. Sain paljon ymmärrystä vaikka pientä huvittuneisuutta saatoin aiheuttaa. Hätäni oli kuulemma hyvin ymmärrettävä – onhan se sentään lajinsa viimeinen! Ensi vuodeksi on kuitenkin nyt minulla ihanuutta kerrakseen.Täydensin pakettia kuitenkin vielä muutamilla ihanilla inserteillä, jotta on The Reset Girliä sitten kunnolla JOS sattuisi käymään jonkinnäköistä liiallista käyttöä heti kättelyssä vuoden vaihduttua. Hamstrasin siis ihania tarroja, insertit sekä journaling cardseja . Reset Girlin tuoteryhmästä olisi vielä saavuttamatta ihana paperikko, kuukausi-insertit, nämä ihanat taskulliset insertit sekä klipsit, jotka minua himottavat vieläkin. Sitten olisi täydellinen suora! Nämä menevät pukin konttiin minulta minulle – jos maltan siihen asti.

Vihkokaupalla on onnea. Sillä on omistautunut kauppias, joka pitää siitä hyvin huolta ja loistavalla asiakaspalvelulla jää asiakkaidensa mieleen. Tälläkin kertaa sekoitin verkkokaupassa surffailua kivijalkaliikkeessä asiointiin ja näinkin se toimi täydellisesti! Varmistin, etten jää rannalle ruikuttamaan ja maksoin tuotteita verkon kautta odottamaan noutoa kun Tampereelle saapuisin. Paikan päällä valitsin loput, jotka kerta kaikkiaan täytyi hypistellä ensin ja rakastua sen jälkeen. Kuten monessa muussakin rakkaaseen harrastukseemme liittyvässä asiassa, sanon että molempi parempi!

Näin sujui minun käyntini Se Hämeenpuiston Vihkokaupassa. Päällimmäisenä mielessä on ihanien tuliaisten lisäksi kaksi erittäin tärkeää tekijää siinä, että menen uudelleenkin. Kauppiaan hymy ja tervetullut fiilis. Tiesitkö, että kaupassa on oikeasti kyltti siitä, että saa katsella ihan rauhassa ja apu on lähellä jos tarvitsee? Minusta se oli ihana yksityiskohta. Tosin silloin kun minä kävin, niin kukaan ei varmasti saanut rauhaa katsella – ainakaan hiljaisuudessa. Ajatellaan positiivisen kautta ja toivotaan, että innostukseni tarttui!

Kiitos Sandy Talarmo & Se Hämeenpuiston Vihkokauppa!

-Anna-Johanna

3 comments on “Vierailulla: Se Hämeenpuiston Vihkokauppa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *