Yksi suosikkikaupoistani on Varalusikka. Rakkauteni vintageen, herkkään ja kuluneeseen sai vain tuulta alleen kun löysin Varalusikan sivut! Heidän valikoimiinsa kuuluu paperiaarteiden lisäksi myös älykorut, kaulakorut, rannekorut sekä tuoteryhmä, joka on kaikkea mitä nimessäänkin lupaa: pientä kaunista. Myös kalenterikoruja löytyy paljon Varalusikan valikoimista. Nyt pääsette kurkistamaan mitä hipistelin kasaan vihkoon, joka myös tuli Varalusikalta!

Varalusikan valikoimista löytyy ihania paperisettejä, joista löytyy jos jonkinlaista tuunaajan päiväuneen tarvittavaa paperituotetta. Tältä näytti minun settini tullessaan! Kuori oli myös niin kaunis, että se oli myös pakko ottaa kuvaan mukaan ja näkyykin kuvan vasemmassa reunassa.

Vihkosta teki uniikin etenkin se, että se on kasattu hieman sävyltään erilaisista papereista sekä vellum-välilehdistä. Se yksityiskohta oli erityisesti minun mieleeni. Tältä näytti ensimmäinen sivu, joka paperisettiä hyödyntämällä syntyi! Tavoittelin seesteistä tunnelmaa ja mielestäni siitä tulikin aika herkkä sinisen sävyineen. ’Beaty begins the moment you decide to be yourself´’ – Coco Chanelia lainatakseni. Osa koristeista on liimaamatta sillä haluan, että ne saavat vähän vaellella ja vaihtaa asentoa. Toinen vaihtoehto on laittaa ne tarratyynyillä kiinni, jolloin koriste jää kyllä hieman koholle ja korostuu vielä paremmin, muttei pääse karkaamaan sivun välistä. Ne saa lisättyä myöhemminkin eli tällä erää nämä muutamat saavat olla sulassa sovussa lomittain!

Seuraava aukeama olikin tunnelmaltaan maanläheisempi ja siitä löytyy hieman matkustusteemaakin.Tässä on yhdistelty tässä tuoreimmassa setissä saapuneita tuotteita jo aiemmissa tilauksissani tulleisiin Varalusikan tuotteisiin. Olen käyttänyt niitä paljon, mutta ihan kaikkia en ole hennonut – ne ovat niin kauniita! Tämä on ainakin minulla ikuinen ongelma. Nyt ne sopivat kuitenkin täydellisesti yhteen, joten hyvällä omallatunnolla pistin yhdistellen! Vasemmalla sivulla on siis yksi pieni kirjekuori, josta pursuaa matkalippuja ja muita setissä tulleita pikkukuitteja. Oikealla taas löytyy hieman revittyä paperia taustalla, pari leimajälkeä ja muita ihania vanhoja koristeita. Yhden matkalipun rutistin ja nidoin sivuun kiinni reunastaan. Nyt se näyttää siltä, että se olisi ihan oikeasti taskun pohjalta löytynyt!

Viimeiseksi hain muistelmien tuomaa tunnelmaa. Käytin siinä nuottipaperista tehtyä taskua joka tuli paperisetissäni. Kirjansivuissa puhutaan kirjan kirjoittamisesta ja toisessa vanhan majurin matka-arkun koluamisesta. Tuli niin ihana päiväkirjafiilis näistä, että päätin, että tästä tulee tasku muistoille. Vanhat valokuvat, kuitti markka-ajalta ja ruusukuviot kruunasivat tyylin.

Täytyy sanoa, että paljon sai yhdestä Varalusikan setistä aikaiseksi. Ja onneksi varastoonkin jäi kun en ollut aivan niin villillä tuulella, että olisin vallan sekaisin lähtenyt tyylittelemään! Olen tyytyväinen sivuihin ja tuntuu, että nyt on helpompi alkaa lähteä uutta vihkoa käyttämään kun on muutama kaunis, jo tuunattu sivu siellä välissä kurkkimassa ja inspiroimassa. Kauankohan sitä malttaa olla Varalusikan sivuilta taas poissa?

Kiitos yhteistyöstä, Varalusikka!

-Anna-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *