Eräänä elokuisena keskiviikkona ovikelloni soi ärhäkästi ja ovea avatessani sain käsiini pinkin paketin postinjakajaltamme. Raukkaparka joutuu raahaamaan minulle harva se viikko kaikenlaista ja arvostan kovasti sitä, että hän jaksaa aina soittaa ovikelloa sen sijaan, että väkisin runnoisi tavarat postiluukusta tai tiputtaisi ”suurikokoinen paketti”-kortin luukustani. Tällä kertaa paketti oli odotettu sponssipakettini Chic Companyltä eli Chic It!-kuukausiboksi, ensimmäinen laatuaan.

Kuukausibokseista on ollut paljon puhetta ryhmässä. Itse tilasin kertaalleen Mrs. Brimblesin boksin, joka toimitettiin hauskasti pitsalaatikossa, mutta nykyään ei boksia ilmeisesti edes valmisteta. Jenkeistä tilatut toimitukset taas tuntuvat monista kalliilta ja moni haluaa myös tukea kotimaisia yrittäjiä. Siksi minä monen muun ryhmäläisen lisäksi innostuin ihan hirveästi kun Omziin julkaisi tiedon tulevista kuukausibokseista. VIHDOIN. Ja samaa henkäisin tuona torstaina kun pitelin pakettia käsissäni: VIHDOIN. Kyllä te tiedätte sen tunteen kun jotain on odottanut ihan hemmetin kauan.

Paketti oli pinkissä muovikääressä, hyvä valinta sillä sisältö ei ainakaan pääsisi kastumaan eikä paketti repeytymään helposti. Muovikääreestä paljastui valkoinen pahvipakkaus (vähän samanlainen joissa valokuvat toimitetaan) ja sieltä taas lisää pinkkiä. Kuukausipaketti oli kääritty pinkkiin silkkipaperiin, joka oli suljettu pätkällä washia. Hillitsin haluni repiä sen auki ja avasin paketin ihan nätisti.

Ensimmäinen reaktioni oli ihastuksesta huokaiseminen: paketin sisältö oli niin minun näköiseni. Niin värimaailmaltaan, kuin sisällöltäänkin. Ja se sisältö sitten konkreettisesti? Ihan kaikkea laidasta laitaan. Die cutseja, papereita, tarroja, kortteja, kynä doodlaus-paperia, IHANA donitsi-pyyhekumi ja se mihin ensimmäisenä kiinnitin huomioni: Heidi Swappin leimasinsetti. Omziin mainitsi useaan kertaan, että häntä jännittää ihmisten suhtautuminen paketin sisältöön. Suoraan sanoen en ymmärrä miksi. Tämä setti on ehdottomasti kalenterimaanikon unelma. Ja myös todella hyvä aloitussetti aloittelevalle harrastajalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *