Kun Inka julkaisi Doodle challengen eli piirustus haasteen, olin innoissani. Olen mielestäni ihan keskinkertainen piirtäjä ja teen sitä usein otsa kurtussa että ”tästä on tultava seuraava Mona Lisa”-ajatuksella piirroksia, eli haluan siis parantaa piirustustaitojani. Tämä haaste oli kuin nenä päähän hölläämään mun kireää pipoa piirtämisen suhteen!

Lähdin toteuttamaan haastetta hyvin osuvasti nimettyyn Doodle Bookkiiin, itse tekemääni vihkoon, jonka olin suunnitellut Arkin väliin sopivaksi. Haasteen aiheet olivat kivan tarkat, mutta silti aika tulkinnan varaiset. Hellehattu ja kesävaate tuovat aivan erilaisia mielikuvia eri ihmisille ja olikin haasteen edetessä hauska nähdä muiden ajatuksia ja oivalluksia. Esimerkiksi tikan heitosta nähtiin parikin tikka-lintua liitämässä komeasti ilman halki, tietenkin jonkun heittämänä.

Alkuun koitin joka päivä piirtää, mutta kuten kävi myös käsialahaasteen kanssa, tässäkin tuli tehtyä sitten rästipiirroksia jälkeenpäin. Mutta eipä se ole niin tarkkaa! Lempi piirrokseni koko haasteessa oli ehdottomasti ”Kesäasunto”, eli minun tapauksessani puumaja, jossa asukki oleili mukavasti viltin alla.

Siinä sitä jo tulikin näytettyä kaikki omat piirrokseni. Kiitos kivasta haasteesta vielä, Inka! Piirrellään pian taas lisää!

– Elina M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *