Muutama meistä Kalenterimanian ylläpitäjästä sai pari viikkoa sitten sponsoroidut paketit Donno.fi nimisestä verkkokaupasta. Donno voi olla ennestään tuttu joillekin harrastajille, sillä he myyvät laajasti erilaisia askartelutuotteita. Nyt uusimpana aluevaltauksena ovat mitkäs muutkaan kuin kalenterit. Donno.fi ja esimerkiksi Karkkilassa sijaitseva PikkuLeppis ottivat valikoimiinsa äärettömän kauniit My Planner-tuotteet. Minulle saapui vaaleanpunainen jossa on kannessa mukana myös marmorikuviota ja hopeaa. Tämä postaus on siis yhteistyöpostaus ja koskee saatuja tuotteita. Unboxing video löytyy ryhmästä.

My Plannerin kansi on materiaaliltaan jotain Color Crushin ja Carpe Diemin välistä. Se ei tunnu niin muoviselta, kuin esimerkiksi Color Crushin traveler`s notebook, mutta ei myöskään yhtä selkeästi ”nahkaiselle” kuin Carpe Diemin ballerina. Materiaali on sileä ja tuntuu todella hyvältä kädessä. Etukannessa on kolme pientä taskua ja yksi ikkunallinen tasku (tästä monet manialaiset ilahtuivat) ja toki myös kapeampi pitkä tasku. Takakannestakin löytyy pari taskua ja myöskin kynäpidike. Vuori on hieman tummemman värinen, kuin kannen vaaleanpunainen noin muuten. Erikoisen My Plannerista tekee sen kolme rengasta. Tuote vaikuttaa kuitenkin ihan yhtä tukevalta kuin mikä tahansa muukin merkki ja kiinnitysmekanismi tuntuu olevan jämäkkä. Renkaat eivät heilu mihinkään.

Kansien mukana tulee 12 valkoista välilehteä, ilman merkintöjä ja iso kasa valkoista, viivoitettua paperia. Ensimmäinen ajatus My Plannerista onkin, että se sopisi mitä mainioimmin päiväkirjamaisempaan käyttöön, tai – kuten esimerkiksi Heidi Swappinkin tuotteet – muistokirjaksi. Erikseen on tilattavissa päiväämättömät vaakapäiväsivut joten kalenterin voi näin ollen ottaa käyttöön koska tahansa. Layout eroaa aiemmin käytössä olleista kalentereistani siinä, että ennen viikonloppua on tyhjä laatikko. Siihenhän voi kirjoittaa vaikka viikonlopun ruokaostokset tai muita muistettavia asioita.

Paperin laatu on se mikä kiinnostaa monia! Heti käteen se tuntuu hyvältä, se ei ole mitenkään läpikuultavaa kuten esimerkiksi Kikkin mukana tulevat paperit. Paperi on myös selkeästi valkoista, ei kellertävää tai kermaista. Ilokseni huomasin myös kynätesteissä, että lempparikynäni eli Stabilot eivät ghostaa läpi. Osa saattoikin nähdä jo ryhmässä tehdyssä live unboxingissa että testasin muutamia kyniä paperille ja ainoa jotka tulivat enemmän läpi olivat Mannan Ikea-tussit (joita en siis tietenkään tule käyttämään) joten sanoisin että paperi on priimaa. Sakuran Gelly Roll kynä kuultaisi läpi jos jäisin pohtimaan mihin suuntaan lähden kynää vetämään, mutta normaalilla kirjoitustahdilla sekään ei läpi tule. Testasin kynät jotka minulla useimmiten ovat käytössä.

Lisätarvikkeita My Planneriin on myynnissä vaikka ja kuinka. Itse sain testiin koristellut viivasivut, klemmareita, klipsejä (miten niitä käytetään? Sekin löytyy livestä), ihania tarroja ja tabeja. Huomioitavaa on se, että yksityiskohdat ovat hopeisia!!! Kuten myös renkaat. Useinhan kaikki foilit yms ovat kultaisia, mutta näissä yksityiskohdat ovat selkeästi kiiltävää hopeaa. Siis suoraan sanoen ihanaa vaihtelua, vaikka rakastankin kultaisia juttuja! Tykkäsin (ei niin yllättäen ehkäpä) myös ihan hirmuisesti hailakasta vaaleanpunaisesta joka on tarroissa ja mm muistilapuissa mukana. Toisena värinä on tumman punainen ja kolmantena musta. Punaiselle en niin lämpeä, vaikkakin se näyttää todella hyvältä numerotarroissa! Hopea, vaaleanpunainen ja musta veivät kuitenkin sydämeni. Ehdottomaksi lempparituotteekseni (itse kalenterin lisäksi) nousivat pienet ikonitarrat. Rakastan niitä! Usein tuollaiset ovat pyöreitä ja minun on vaikea saada niitä suoraan, joten arvostan tätä neliömallia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *