Neljä viikkoa, neljä teemaa.
Tehtäviä, haasteita.
Taitoja, kisoja.
Paljon muuta.

Matkalla minuuteen –syysleirin aikana on mahdollisuus tutustua itseensä. Leirin aikana mietitään minäkuvaa, itsetuntoa, itseluottamusta ja tunteita. Leiri pitää toki sisällään paljon muutakin kuin vain itsetutkiskelua. Leirin aikana on mahdollisuus hullutteluun ja yhteiseen hauskan pitoon.

Viikoittain tulee tehtäviä, jotka kuuluvat aina sen viikon teemaan ja haasteita, jotka jollain tavalla sivuaa viikkoaihetta. Taitopäivien aikana pääsee kokeilemaan nysväämistä eli kaikkea mahdollista askartelusta käsitöihin ja kisat ovat taas puolestaan mahdollisuus virkistää aivoja pimeiden iltojen ratoksi. Näiden lisäksi ohjelmaan mahtuu myös kaikkea muuta mukanaan, joka tuo huikean joukon kalenterimanialaisia yhteen.

Parasta tässä leirissä on se, että ei ole vain yhtä ainoaa tapaa tehdä leiriä. Halutessasi voit ottaa leiristä kaiken irti tutustuen itseesi ja muihin, sekä tehden kaikki osiot leiristä. Tai vaihtoehtoisesti voit jättää itsetutkiskelun vähemmälle, ja panostaa enemmän leirin muuhun puoleen taitojen, kisojen ja muun ohjelman merkeissä. Kaikkea ei tarvitse tehdä, vaan saat valita omasta mielestäsi ne parhaat palat.

Miksi sitten kannattaa lähteä mukaan? Pääset nauttimaan pimeästä ajasta yhdessä muiden kanssa hullutellen ja hassutellen omasta kodistasi käsin. Et välttämättä tarvitse telttaa ja makuupussia, mutta jos haluat virittäytyä leiritunnelmaan ja ulkona on jo liian kylmä, voit aina virittää sisälle kiinteän leirin majoineen niin halutessasi.

Teksti ja jälkimmäinen kuva: Niina Penttinen

Ensimmäinen kuva kuvapankista

(Klemmarikellari tarjoaa osallistujille alekodiin joka julkaistaan myöhemmin tapahtumassa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *