Sain Ajaston Makerin jo kesäkuun alussa, joten odottavan aika oli todella pitkä ennen kuin koitti elokuu ja pääsin käyttämään kalenteriani. Olen todella onnellinen Makerin omistaja ja se on ollut käytössäni reilun kuukauden ajan. Nyt on aika tehdä yhteenveto ensimmäisen kuukauden yhteiselostamme.

Makerin ensimmäisen viikon on tuunannut Kalenterimanian jäsen Petra, jolta sain Makerini. Tällä aukeamalla on erityinen merkitys minulle juuri siitä syystä. Aina kun selailen kalenteriani ja palaan ensimmäiseen viikkoon, sydämessäni läikähtää lämmin tunne. Oman kokemukseni perusteella suosittelen lämpimästi teitä muitakin kokeilemaan ja antamaan ystävän tuunata yhden aukeaman kalenteristanne.

Makerin sivut ovat minun makuuni ihanan paksuja, vaikka hieman leimasinmuste ghostaa läpi, niin ei haittaa. Tykkään, kun voin käyttää erilaisia tarroja, washeja ja leimoja kalenteriaukeamien koristeluun.

Elokuu huipentui loppua kohden juhlahumuun. Muun muassa elokuun viimeisellä viikolla juhlittiin saarenlopettajaisia ja tämä näkyi myös kalenterissa. Saarenlopettajaiset ovat minulle kesän huipennus, jonka jälkeen alkaa syksyn odotus.

Tykkään Makerissa siitä, että päivien sivussa on lisätilaa kirjoittaa tai lisätä päivään sopivia kuvia ja tarroja. Niillä saa kivasti elävöitettyä viikkoaukeamia. Itse tekstiosaan en halua käyttää koristeita vaan säilyttää ne sellaisenaan kirjoittamista varten.

Kalenterimanian YouTubesta löytyy videoita, joissa esitellään Makerin kalenteri sekä koristellaan sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *