Penaali. Yksi penaali vai useampi? Ja mitä niissä pitäisi olla aina valmiina lähtöön..? Itse olen vaihdellun penaalista ja pussukasta toiseen useaan kertaan, ja sisältökään ei ole pysynyt vakiona kovinkaan kauaa kerrallaan. Nyt kuitenkin luulen löytäneeni jonkinlaisen ”penaalirauhan”.

Itse penaalina on nyt käytössä Vihkokaupalta ostettu Gemma Correllin yksisarvispenaali, se isompi malli. Koko on itselleni juuri passeli! Sinne oikeasti mahtuu reippaasti tavaraa mukaan, mutta ei kuitenkaan tule pakattua mukaan puolta valtakuntaa ja vähän ylikin – vaan koska pystyy. Jälkimmäinen on ollut allekirjoittaneella ongelma oikein jättikokoisten pussukoiden kanssa…

Sitten itse sisältöön! Ensiksi vaikka kynäarsenaaliin, joka on löytänyt kotinsa tästä penaalista;

 

Olen tykästynyt tähän kynävalikoimaan aikalailla, eikä muita tule juurikaan enää kaivettua esille kirjoittamista varten. Piirtelyssä ja värittämisessä toki, mutta kalenterimerkinnät tulee tehtyä aikalailla näillä välineillä.

Kuten ehkä jo kävi ilmi, kannan itse mukana penaaliissa muutakin kuin vain kyniä! Ennen oli näille ”sekalaisille” yleensä oma pussukkansa. Mutta koska kaikki mahtuu näppärästi samaankin penaalin nyt, en ole viitsinyt enää kuljettaa erillistä nyssäkkää turhan takia mukana. Mukana siis kulkee kynien lisäksi;

  • Rulla ohutta kaksipuoliteippiä
  • Zigin liimakynä
  • viivotin
  • korjausteippirolleri
  • pienet sakset
  • pyyhekumi

Tälläisellä kombolla itse olen siis huomannut tulevani hyvin toimeen! Ei haittaa, vaikka olisi vain tämä penaali mukana jossakin reissussa, sillä tärkeimmät työkalut löytyy.

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *