Yksi kestosuosikeista minun tuunauksessani on journaling cardsit. Siksipä en kahta kertaa miettinyt minkä aiheen valitsen tähän haasteeseen. Mirpun alkuperäinen postaus saa nyt varioidun version tässä!

Huolimatta siitä mitä kalenteria tai planneria käytän tai mitä haluan siihen tehdä, on menossa mukana taatusti ainakin yksi journaling card – per sivu! Myös yksi varma kohde missä niitä voi myös hyödyntää on pakettikorttien tai muiden tägien askartelu! Itse monesti käytän taustana kuviollista skräppipaperia ja siihen liimaan kohotyynyillä kerroksittain päälle erilaisia tehosteita. Kuvassa se näkyy valitettavan huonosti kylläkin, mutta tässä on pohjana niinikään 6”x 6”- paperikosta leikattu tausta, siihen päälle kohotyynyillä itse journaling card, kehys sekä die-cut. Yksireikäisellä rei’ittimellä läpi yläreunastaan nauhaa varten ja reiän vahvistin vielä vahviketarralla, ettei nauha pureudu ohuehkoon taustapaperiin. Sekä skrappipaperit että journaling cardsit ovat useinkin kaksipuoleisia, eli toiselle puolelle voi myös hyvin kirjoittaa terveisiä tai muuta pientä mukavaa.

Traveler’s notebookissa minulla on hyvinkin yksityisiä kirjoituksia. Se toimittaakin minulla päiväkirjan virkaa – tässä kuvassa näkyy tämänhetkinen kaverini, Ajaston Ark. Ajoittain haluan kuitenkin esitellä Arkiani kiinnostuneille, niin jollain täytyy henkilökohtaisimmat piirustukset ja kirjoitukset pistää piiloon ylimääräisiltä silmäpareilta. Pienissä teksteissä toimii tässäkin hyvin journaling cardsit! Valitsen sopivan kortin varastoistani ja kirjoitan vain toiselle puolelle. Teippaan sen washiteipillä kiinni pitkästä sivustaan. Silloin se kääntyy kyllä mikäli haluan sen lukea, mutta muut eivät sitä automaattisesti näe kun kääntelen sivuja. Samaan aikaan kortti toimii sen sivun koristeena. Kaunista ja kätevää – harvinainen yhdistelmä! Tämä sivu on hyvin pelkistetty sillä kyseisellä hetkellä halusin vain kirjoittaa päällimmäiset ajatukset muistiin ja teipata lapun kiinni, ettei se huku. Ja teinkin näköjään vain ja ainoastaan välttämättömän! Ei se mitään, se kuului fiilikseen.

Heidi Swappin Memory Planner Large on minulla kotikalenterina ja meillä kivasti esillä. Myös siinä käytän paljon journaling cardseja. Tässä seuraavassa kuvassa olen tehnyt journaling cardsista kirjanmerkin. Tässäkin käytössä kaksipuoleisista korteista on hyötyä, sillä kun pääsen torstaihin niin haluan siirtää kirjanmerkin pois ajankohtaisten tekstien päältä. Kun kortti on renkaissa kiinni, sen voi helposti kääntää alkuviikon tekstien huoleksi ja silti kortti on hyvännäköinen koriste kun molemmilla puolilla on jotain! Yläreunaan liimasin Mambin Chipsin – se pilkistää kauniisti sivujen yläpuolelta ja näyttää missä kohtaa vuotta ollaan menossa.

Tämän itseasiassa vasta keksin! Journaling cardsiin voi kiinnittää myös muita kiinnitysvälineitä sen varalta, että matkalta löytyy jotain talteen otettavaa! Nauhat, klemmarit ja pikkuiset ristipistotöihin tarkoitetut neulat ovat oivia kiinnitysvälineitä liiman akuutissa puutteessa. Kaikkea sitä keksiikin mukana kantaa! Tuntuu, että kohta puuttuu vain akkuporakone.

Viimeisessä kuvassa näkyy yleisnäkymä kotikalenteriini. Kuten huomaatte, alan oppimaan pientä kaaoksen poikasta vaikka edelleen asettelen tosi pitkään. Tämä on minulle ominaisinta tyyliä tällä hetkellä! Tässä aukeamassa on käytetty journaling cardseja tai niiden osia taskuissa ja niiden klemmarikoristeissa, viikkonäkymän pohjassa tehosteena, kirjanmerkkinä josta äsken puhuinkin, sekä teipattuna plannerin takakanteen. Journaling cardsit, joissa lukee pieni viisaus ovat parhaita ja niitä käytän eniten! ’Relax and enjoy’ , ’Look at the bright side’ ja niin edelleen. Kliseistä, mutta uppoaa minuun kuin kuuma veitsi voihin!

Näin minä käytän journaling cardseja! Voi olla, että tämän postaukseni informatiivinen osuus oli kanssamaanikoille hyvin pieni, mutta minulla oli kivaa tätä tehdessä. Ja lopputuloskin on minun näköiseni. Ja samalla huomasin, että journaling card-varastoni alkaa ehtymään – asia täytyy korjata pikimmiten!

Kuinka paljon Sinä käytät tällaisia härpäkkeitä koristelussasi?

-Anna-Johanna

P.S Tässä vielä linkki alkuperäiseen postaukseen aiheesta:
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kalenterimania.com%2F2017%2F04%2Fproject-life-kalenterituunauksessa%2F&h=ATOhNOjsTR2gHbd1xER3iv0kZXmDyCaMJuUVq5fr8CaKUh3uabCkLjNagWD6ER8fMFKd9Y4baNIo3rBEnqBE3TOWHpMLzN_Mc5xBNjmgZpcFM6o9lHaRc0ub3PSWGwfxpsDRW9NUnxk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *