Moikka kaikki ihanat jäsenet!

Oletteko huomanneet, että Kalenterimanian blogissa, www.kalenterimania.com, julkaistaan joka tiistai jäsenpostaus? KYLLÄ! Ai mikä on jäsenpostaus? Se on Kalenterimanian yhteisön jäsenen ihan itse kirjoittama ja kuvittama juttu omasta kalenterimaniasta.

Nyt juuri Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus saada omia kalenteriajatuksiasi julki! Sana on vapaa, jutun pituuden saat päättää ihan itse ja mukaan vielä pari kuvaa niin tadaa! Juttusi on valmis.

Miten se käytännössä sitten tapahtuu? Helposti! Kirjoitat omasta ”kalenterihulluudestasi” haluamasi pituisen tekstin joko Word-tiedostoon tai suoraan sähköpostiin. Mukaan muutama vaakakuva ja koko juttu osoitteeseen heidi.auranen@gmail.com tai pporsti@hotmail.com. Me Piian kanssa siirrämme juttunne ja kuvanne Kalenterimanian blogiin, jossa teksti julkaistaan. Jäsenpostaukset luettavissa aina tiistaisin, heti aamukuudelta!

Aiheita on miljoonia ja useammastakin saa kirjoittaa. Se olisi jopa toivottavaa! Tässä vielä pähkinänkuoressa aiheita, joista saa helposti näppiksen laulamaan:

  • oman kalenterin esittely
  • omien kalenterihärpäkkeiden ja tuunaustavaroiden esittely
  • miten päädyit maniaan ja mitä se sinulle antaa
  • lemppari tuunaustarvikkeet
  • miten ja kuinka usein tuunaat ja miksi
  • aivan kaikki kalenteriaiheiset asiat!

Rohkeasti kaikki mukaan, meitähän on jo yli 4000! Innolla odotamme vähintään 4000 blogikirjoitusta 😉

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *