Iiik, pian vaihtuu kuukausi jo Marraskuuksi! Joidenkin mielestä tosin vasta.. Itse kuulun tänä vuonna kuitenkin siihen porukkaan, joka on alkanut fiilistelemään joulua jo Lokakuun alussa. Ihan näin ajoissa en ole ollut aiemmin yhtenäkään vuotena, mikä lie tänä vuonna naksahtanut lopullisesti päässä pois paikaltaan.. Väittäisin itse että tämä johtunee siitä että ryhmässä on jo ollut aikoja sitten puhetta ihmisten aikomuksista kasailla jouluplannereita, ja töihinkin tuli ensimmäiset ihanat joulutuotteet jo Syyskuun puolella! Mutta oli syynä mikä hyvänsä, on allekirjoittanut jo hyvillä mielin alkanut miettimään jouluasioita ja nauttimaan fiiliksestä. 

Miten tämä sitten kalentereihin liittyy..? No siten, että pitihän sitä alkaa kasaamaan omaa jouluplanneria jo! Himoitsin (ja himoitsen kyllä edelleen..) ensin tähän tarkoitukseen Klemmarikellarista mielettömän punaista Webster’s Pagesin Traveler’s Notebookkia, mutta koska punainen ei muuten ole makuuni, se hieman jarrutteli ostohimoja. Loppupeleissä päädyin aloittamaan rakentelun Heidi Swappin kulta-valkoisiin, raidallisiin personal koon kansiin, jotka olivat jo pitkän tovin hyllyssä odottaneet sitä oikeaa käyttötarkoitustaan – ja nyt se löytyi ♥ Kyseiset kannet löysin itse askartelukirpputorilta, muutenahan näitä ei pelkkinä kansina myydäkkään!

Pohdin jonkin aikaa, että millaiset sivut tähän oikein taikoisi, Swappi kun ei rei’ityksiltään juuri muiden kalentereiden kanssa pelitä. Päädyin tekemään sivut itse, ihan omilla mitoilla. Leikkelin, rei’ittelin ja mallailin muutamankin mallin, ennen kuin tuntui että tähän sopiva koko löytyi. Sitten alkoi tylsä osuus; koon piirtäminen mooooneeen paperiin, ja sitten vielä niiden leikkaaminen ja rei’itys… Mutta tekeminen palkittiin! Nyt on yksi tyhjä lehtiö silputtu, ja muokattu sivuiksi joulukalenteriini! Samalla ”sabluunalla” tein myös muutamia välilehtiä kuviokartongista.

Pengoin kaappeja oikein autuaasti, ja keräsin yhteen läjään kaikki jouluiset ja sopivan talviset koristeeni, ja nyt ne ovat kaikki samassa paikassa esillä joulukorina – kaikki jouluplanneriin sopiva yhdessä läjässä käden ulottuvilla ♥ Aika paljon kaikkea ihanaa löytyi jo valmiiksi omista jemmoista!

Välistä löytyy jo hieman koriste-aarteitakin, itse taitellun taskun sisältä. Taskun ohjeen löydät *tästä* postauksesta! Vielä en ole jouluaiheista tarrakirjaa lukuunottamatta hankkinut mitään uutta koristehärpäkettä jouluksi, mutta kun tilipäivä koittaa, tilanne tulee melko varmasti muuttumaan.. Ostoskoriin päätyvät 99% varmuudella ainakin washi-setti, koristeklemmari-paketti sekä ihanat leikekuviot Chic Companylta .

Millainen joulun fiilistelijä sinä olet, joko on piparkakkutalokin rakennettu, vai odotatko että on joulukuun ensimmäinen päivä ennen kuin päästät sisäisen tonttusi valloilleen..?

Lisää jouluaiheisia juttuja on bloginkin puolelle vielä luvassa, mutta ne ilmestyvät sitten hieman lähempänä itse juhlaa! Tonttuilemisiin!

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *