Tämä postaus olikin minun ja mieheni saumatonta yhteistyötä! Sillain hellyyttävällä tavalla hihityttää tuo köriläs kun hartaudella tuunasi miesluolassaan aukeamaa kun emäntä niin kauniisti pyysi. Tämä on tosirakkautta!

Korostin, että saa toteuttaa aukeaman miten vain ja käyttää minun tuunaustarvikkeitani myös. Täytyy tunnustaa, että hetken heikotti mitä washeja se sieltä valitseekaan – tarroista en ollut niinkään huolissani sillä ne ovat aikas akkamaisia kun minä olen ne valinnut. Hän otti ihan aukeaman suoraan Heidi Swappista, numeroi kuviolävistäjällä ja valkoisella paperilla päivät uudelleen ja alkoi piirtämään!

Ei tästä ole kuin muutama päivä kun mieheni yllätti minut sillä tosiasialla, että hän oikeasti osaa piirtää! Puhuin tatuointi-ideastani ja hän kehui sen olevan hyvä. Hahmotteli sitten oman näkemyksensä aiheesta ruokatunnilla ja ainoa, mitä vastasin kun hän kuvan lähetti, oli että ´-no et oo ite piirtäny! On kyl hieno.` Olemme siis olleet kohta 8 vuotta yhdessä ja ei ole minulle vielä esittäytynyt tämä piilotettu talentti – tähän asti. Luulin, että hänen taitonsa rajoittuu niihin ah-niin-ihaniin yleisiin kuviin, joita löytyy esimerkiksi auton likaisiin laseihin, suihkukaapin seinään tai vaikka uunin luukkuun piirrettynä. Ne sensuellit ja aistikkaat teokset, joita kutsutaan milloin milläkin nimellä – tiedätte varmaan? Tämä mies se osaa luoda muutakin! Tarvitseekohan se kohta oman kalenterin? Aloitan ideoimisen välittömästi.

Väitän, että en katso vain ruusunpunaisten lasien läpi sanoessani, että aukeamasta tuli hieno! Tai sitten se on vain niin hänen näköisensä. Siinä tapauksessa se on hienon lisäksi myös upea, mahtava sekä fantastinen. Hieno mies, hieno aukeama.

Tällaista syntyi autotallin uumenissa meidän torpassa! Askarteleeko teidän taloudessa useampi henkilö vai saatteko nauttia ihan yksinoikeudella tästä ihanasta harrastuksesta?

 

-Anna-Johanna ja isäntä, joka haluaa jostain kumman syystä pysyä nimettömänä.

 

 

 

 

1 comment on “Kun mieheni tuunaamisen aloitti…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *